Nu cu multi ani in urma, cand era ziua de nastere a cuiva
drag, vedeta serii, tortul, era facut cu multa dragoste, in casa, de catre
mama, sora, sotia sau prietena sarbatoritului/ei. Insa vremurile in care se
faceau dulciuri in casa au cam apus.
Si asta din mai multe motive: in primul rand suntem din ce
in ce mai ocupati si mai stresati si nu mai reusim sa gasim timp pentru a
petrece ore intregi in bucatarie; in al doilea rand, aproape ca nu mai este
deloc avantajos sa facem dulciuri in casa, caci costul final al produselor este
aproximativ acelasi cu cel de la cofetarie, ba mai mult se adauga si volumul de
munca si timpul petrecut la preparare. In plus, chiar daca exista timp si
talent, cu greu se va putea egala maiestria unui maistru cofetar, care are mult
mai multa indemanare si experienta si care poate transforma un simplu tort
intr-o adevarata bijuterie dulce.
Daca intrati pe site- ul edulce.ro veti avea ocazia sa
vedeti fotografii cu torturi care arata incredibil de bine, incat aproape ca vi
se va parea o impietate sa taiati o asemenea opera de arta.
Va recomand tort masinuta de la edulce si torturi deosebite de la edulce!
Va recomand tort masinuta de la edulce si torturi deosebite de la edulce!
3 comentatori
Ai dreptate... doar ca tortul de casa e mult mai sanatos... mai ales daca il faci de la 0.
arata foarte bine torturile iti trebuie mare curaj sa-l tai. este o opera de arta. dar nimic nu se compara cu cele facute de catre tine, au un gust mai bun decat cele cumparate
Imi place orice fel de tort, dar parca mai bun e atunci cand stii ca te-ai chinuit sa-l faci!:D
Post a Comment