NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Accesorii laptop, esentialul bunei functionari

Azi va povestesc despre un laptop simpatic, dar “putin defect”. Nu este o gluma, chiar are mici inconveniente, care nu ma lasa sa lucrez repede si comod. Dar va arat despre ce inconvenient vorbesc.


Laptopulesteuulu,darumergetastatura.Maiexactcatevataste.


O intamplare nefericita a dus la distrugerea ireversibila a catorva taste ale laptopului, mai exact a firicelelor acelea fine, care duc informatia spre creierul calculatorului. Si aceeasi intamplare nefericita a dus la ruperea acelui piciorus de pe mijlocul mufei de alimentare (cei ce dețin un laptop Dell stiu ce important este acel piciorus). Practic, il pot folosi, îmi da un mesaj de eroare la pornire ce mă atentioneaza ca nu poate determina tipul de incarcator atasat, ceea ce opreste incarcarea acumulatorului. Iar tastatura … ați vazut concret rezultatul. Exista si acea tastatura virtuală, dar nu este chiar atat de practica. De fapt, in momentul de fata scriu acest articol de pe un dispozitiv mobil, într-atât de incomoda este lipsa acelor câteva taste.

Bun, am trecut la cautari pe internet, pentru aceste piese. Nu am găsit ceva concret pana nu am ajuns pe o pagina cu accesorii laptop. Da, vorbesc despre LaptopGarage. Au aici si tastatura, si incarcator, piese noi, cu garantie si livrare la domiciliu.

Insa, ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este textul de lamurire aflat sub produsul ales. Suna ceva de genul: “tastatura compatibila cu laptopul Dell este 100% noua, nu comercializam produse uzate sau reparate”, “garantam compatibilitatea 100% a acestui produs cu produsul tau original Dell”. In cazul meu este un laptop Dell Vostro. Ah, sa nu uit un lucru important: garantie 12 luni! Prețurile sunt bune, așa ca nu îmi dau seama cum de nu am găsit mai devreme pagina.

Acum, dacă tot este Black Friday, mă gandesc sa profit si sa rezolv problema. Dacă vrei ca si tu sa fii privilegiat, devino fan-ul paginii de Facebook Laptop Garage pentru a beneficia de superoferte!



Accesorii laptop, esentialul bunei functionari

1 comentatori

Anonymous

Este buna varianta pe care ai gasit-o banuiesc ca daca te duceai la un service sa il verifice iti cereau in jur de 150 de euro ca sa inlocuiasca tastatura...

Dofollow Blog