NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Tortul...

Nu cu multi ani in urma, cand era ziua de nastere a cuiva drag, vedeta serii, tortul, era facut cu multa dragoste, in casa, de catre mama, sora, sotia sau prietena sarbatoritului/ei. Insa vremurile in care se faceau dulciuri in casa au cam apus.
Si asta din mai multe motive: in primul rand suntem din ce in ce mai ocupati si mai stresati si nu mai reusim sa gasim timp pentru a petrece ore intregi in bucatarie; in al doilea rand, aproape ca nu mai este deloc avantajos sa facem dulciuri in casa, caci costul final al produselor este aproximativ acelasi cu cel de la cofetarie, ba mai mult se adauga si volumul de munca si timpul petrecut la preparare. In plus, chiar daca exista timp si talent, cu greu se va putea egala maiestria unui maistru cofetar, care are mult mai multa indemanare si experienta si care poate transforma un simplu tort intr-o adevarata bijuterie dulce.

Daca intrati pe site- ul edulce.ro veti avea ocazia sa vedeti fotografii cu torturi care arata incredibil de bine, incat aproape ca vi se va parea o impietate sa taiati o asemenea opera de arta.

Va recomand tort masinuta de la edulce si torturi deosebite de la edulce!

3 comentatori

Silviu Friday, November 22, 2013 at 2:20:00 PM GMT+2

Ai dreptate... doar ca tortul de casa e mult mai sanatos... mai ales daca il faci de la 0.

turbo Friday, November 22, 2013 at 3:42:00 PM GMT+2

arata foarte bine torturile iti trebuie mare curaj sa-l tai. este o opera de arta. dar nimic nu se compara cu cele facute de catre tine, au un gust mai bun decat cele cumparate

Anonymous

Imi place orice fel de tort, dar parca mai bun e atunci cand stii ca te-ai chinuit sa-l faci!:D

Dofollow Blog