NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Lyoness a lansat programul Auto Cashback

In sfarsit cei de la Lyoness au lansat cel mai atre program cu care pot sa imi platesc toate facturile dar sa si fac cumparaturi in Lyoness Store mult mai usor. De acum incolo pot sa ma bucur din fata calculatorului de promotiile care le au cei de la Lyoness si magazinele partenere. Este o oferta de nerefuzat de care ar trebui sa profiti si tu. Mi se pare ceva foarte tare sa poti cumpara produse fara sa mai folosesti bani. 

Doar cu ajutporul unor bonuri valorice validate de la Lyoness cumperi si platesti facturi direct din fata calculatorului. Cu noul program Auto Cashback poti foarte usor sa acumulezi bonuri pentru Lyoness Store in fiecare luna. Urmeaza acum cei trei pasi de la Lyoness prin care te inscrii in programul lansat de ei in aceasta perioada. Acum poti sa prinzi mult mai usor promotiile si multe alte oferte pe care le au in decursul acestei perioade. Este foarte interesanta aceasta oferta si sunt foarte bucuros ca am reusit sa intru si eu in acest program. Cred ca toata lumea care va lua parte la acest program nu va avea nimic de reprosat, ba mai mult se va bucura ca nu va mai trebui sa foloseasca bani pentru a plati produse. 

Acum cu Auto Cashback folosesti mereu bonuri valorice si cumperi orice doresti in limita bonurilor pe care ti le-ai achizitionat de la Lyoness. Cred ca au si ceva reduceri sau ofera bonuri valorice cadou in functie de cate cumperi sau cum doresti sa le folosesti in fiecare luna.

0 comentatori

Dofollow Blog