NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Buzurel iti da premii

Cafetiera pare sa nu mai faca asa cum facea la inceput cafeaua. Aspiratorul scoate un zgomot de te doare capul cand faci curatenie. Blenderul numa nu marunteste fructele cand vrei sa bei un suc natural. Ceainicul tau electric mai mult incalzeste apa decat o fierbe. Daca te regasesti in una din aceste situatii sau daca ai o problema asemenatoare, inseamana ca tot ce ai nevoie este un obiect electrocasnic nou.

Da, probabil te gandesti ca de asta oricine are nevoie, insa tu, ca multe alte gospodine nu ai bani suficienti incat sa le inlocuiesti. In plus, te multumesti si asa, la urma urmei, ce o sa faci daca nu-ti permiti. Ce-ai zice daca ai castiga un obiect electrocasnic la un concurs? Hmm..probabil te gandesti ca ceea ce spun e doar asa, de publicitate. Ei bine, nu. Site-ul http://www.buzurel.ro chiar iti ofera aceasta posibilitate. Totul e pe bune.

Daca te inregistrezi pe acest site si intri la sectiunea de forum, sansele tale sa castigi sunt deja mai mari. Data ce te-ai inregistrat, acceseaza link-ul http:/ /forum.buzurel.ro/ si intra in discutiile de pe forum. Procedant astfel, intri automat in tragerea la sort pentru concurs. Si, daca spunem concurs, spunem premii. Premiile nu sunt in bani sau direct in obiecte electrocasnice. Premiile sunt in vouchere care au contravaloarea cuprinsa intre 100 si 500 lei. Cu aceste vouchere poti cumpara electrocasnice de pe site-ul http://www.buzurel.ro. Acestea pot fi de la una din firmele Zass, Trisa sau Bodum.

De astfel de vouchere te poti bucura si daca esti un membru activ al forumului. Primii trei membri care au cea mai mare activitate pe forum primesc un voucher de 200, 300 sau 500 de lei. Nu mai astepta. Acceseaza acum site-ul http://www.buzurel.ro, inscrie-te si bucura-te de premii utile, castigate fara efort. Bucura-te de sentimentele pe care le are un castigator, dar si de premii.

0 comentatori

Dofollow Blog