NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Mici neplaceri ale sarcinii, hemoroizii.

Dupa statistica la femeile care inca n­au nascut, hemoroizii se intilnesc de 5 ori mai rar decit la femeile ce au nascut. Un rol important il joaca varsta: cu cat varsta este mai inaintata cu atat incidenta este mai mare (de ex. la gravidele de 30 ani, hemoroizii se intilnesc de 3 ori mai des decat la femeile de 20 ani.)

Simptomele clinice a hemoroizilor la gravide, nu se deosebesc de simptomele la ceilati. Si anume, ele se manifesta prin: dureri in regiunea anusului (rectului), hemoragii (sangerari) rectale, prurit (mancarime) in regiunea anusului. Deseori hemoroizii la gravide sunt asimptomatici (fara acuze) si diagnosticul se pune pe baza anoscopiei sau rectoscopiei (la care se determina nodulii hemoroidali pe peretii rectului). Recomand gravidelor care au astfel de probleme sa foloseasca Ekilibrium produse naturiste pentru tratament hemoroizi. In acest caz depistarea la timp si procedurile profilactice efectuate pot preveni progresarea bolii si aparitia complicatiilor in timpul nasterii. Pentru a prevenii acutizarile nedorite in viitor este foarte important diagnosticarea la timp a hemoroizilor. De aceea chiar la prima vizita, la consultatia pentru femei este necesara strangerea completa a anamnezei, analiza manuala a intestinului gros sau la indicatii, rectoscopia - investigatie pentru determinarea hemoroizilor asimptomatici sau a altor maladii ale intestinului gros.

De multe ori simptomele cauzate de boala hemoroidala pot fi ameliorate prin folosirea unor produse naturiste, cum ar fi : coada­soricelului, galbenelele, lumanarica, musetelul.

Voi ce folositi pentru tratamentul hemoroizilor?

0 comentatori

Dofollow Blog