NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Te vezi în Malibu, de Anul Nou? De ce nu? E simplu!

Rochiţă Malibu
Întrebare la care nu prea ai curaj să răspunzi: Te vezi în Malibu, de Anul Nou? Să nu mai întreb de ce nu ... Visele sunt vise, iar cuvintele cuvinte. Deşi ar fi excepţional să poţi să te trezeşti în dimineaţa sărbătorilor de iarnă, de fapt în orice dimineaţă, în Malibu, întrebam aici de outfit de Crăciun sau Revelion.
Visul oricărui bărbat este de a avea lângă el o femeie sexy. Şi, deşi sexy eşti atunci când chiar tu crezi că eşti sexy, cel mai probabil îmi vei spune că ai nevoie de outfit adecvat pentru a fi provocatoare şi incitantă. Mă gândeam să îţi arăt o rochiţă în care te vei simţi sexy. Să nu încerci să argumentezi că este prea îndrăzneaţă, pentru că nu te cred. Vezi astfel de rochiţe pe ici pe colo, începând de la TV şi terminând cu diverse seri de gală. Te întreb, partenerul tău nu merită o astfel de seară specială? Rochiţa Malibu, căci despre ea este vorba, vezi aici, ar fi o alegere destul de provocatoare şi incitantă, în acelaşi timp. Făcută dintr-un material moale şi elastic, te vei simţi în largul tău în Malibu ( :) ), şi, combinat cu această culoare puternică, îţi vei pune formele în evidenţă. Privirile vor fi atrase şi de către decolteul adânc brăzdat de cele cinci benzi elastice. Ah, există, desigur, şi în alte culori, alb, negru, roz şi chiar violet. Rochiţa Malibu nu este scumpă deloc, iar cei de la Sevensins.ro au lansat chiar si o provocare: dacă trimiţi o poză cu tine purtând rochiţa Malibu de la Passion primeşti un vocher de cumpărături de 50 de lei. Curată afacere. În paranteză fie spus, Sevensins.ro este o firmă serioasă ce a fost premiată la GPec2012 pentru performanţele în comerţ electronic: „Best Online Merchant Award for the Fashion Category” si „Best Online Merchant Award for the Experienced Online Shops Category”.
Şi uite aşa, împaci multe lucruri. Poţi spune că ai fost în Malibu de Revelion (ce se vor mai distra prietenele tale, nu?), îi faci praf pe iubitul tău, ai rochiţă Malibu şi pe deasupra, încă un voucher pentru ... mă rog, aici te las pe tine să alegi, doar nu o să te îmbrac eu din cap până-n picioare ...

2 comentatori

Moda pentru femei Wednesday, January 9, 2013 at 5:44:00 PM GMT+2

Super faina rochia, imi place mai ales varianta asta rosie, dar sa nu uitam ca nici modelul nu arata rau, e foarte frumoasa. Cred ca oricare barbat ar fi multumit cu o femeie asa de frumoasa si provocatoare imbracata.

Anastasia - Unghii false Thursday, January 10, 2013 at 12:43:00 PM GMT+2

După părerea mea outfiul asta e prea provocatoare. Adica dacă ești doar cu prietenul ar merge, dar la o petrecere unde mai sunt și persoane pe care poate nu le cunoști, zic că decolteul e prea prea, dar toți suntem diferiți. Oricum, rochie frumoasă - și în plus și machiajul foto-modelului este bună, car după cum văd mai poarte și extensii de unghii.

Dofollow Blog