NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Decor cu Casa Alsy

Este clar ca atunci cand ai in plan sa organizezi o petrecere, o aniversare, o nunta sau chiar un eveniment business cum ar fi o conferinta, este de la sine inteles ca vrei ca totul sa decurga perfect, serviciile oferite de restaurantul la care apelezi sa fie la standard ridicate si ca toti participantii sa ramana cu o impresie placuta.

Doresti un decor amenajat cu stil si bun gust de catre profesionisti. Preferi un meniu pregatit de bucatari cu experienta in domeniu. Daca esti o astfel de persoana, atunci cu siguranta ai nevoie de Casa Alsy.

Serviciile pe care le pune la dispozitia dumneavoastra sunt diverse, pornind de la organizari de nunti, receptii, conferinte sau intalniri de afaceri pana la asigurarea unei mese calde de pranz la locul de munca.
De asemenea, pentru ca pachetul sa fie complet, oferim servicii foto, sonorizare si lumini, invitatii si meniuri personalizate, decoruri, aranjamente florale .


De aceea atunci cand aveti nevoie de un restaurant in Bucuresti va recomand sa apelati la o locatie care sa va puna la dispozitie restaurant, sali conferinte.

0 comentatori

Dofollow Blog