NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

De ce ai nevoie de un sistem de monitorizare prin GPS


Unul dintre produsele din gama sistemelor de securitate, care mi se pare foarte util, mai ales in cazul femeilor singure, este sistemul de monitorizare prin GPS. Prin montarea unor senzori pe masina, aceasta va fi in permanenta monitorizata, stiindu-se exact care este pozitia sa in trafic si nu numai.
Un astfel de sistem de securitate este foarte bun si in cazul in care locuiti intr-o zona mai retrasa si riscul ca autovehiculul sa va fie furat sau vandalizat este foarte mare. Montarea butonului de panica confera soferului siguranta ca un echipaj specializat va interveni in cel mai scurt timp de la momentul in care acest buton a fost actionat, fie ca este vorba de un atac al unui alt sofer sau a unui raufacator.
Acest sistem de securitate este indicat si in cazul masinilor de serviciu, cu care angajatii se deplaseaza, caci activitatea lor in trafic va fi in permanenta monitorizata.
Serverele cu care sistemul de monitorizare GPS comunica in permanenta vor primi datele transmise prin sistem GSM sau GPRS si le vor analiza afisand rapoarte complete la intervale de timp regulate. 

Recomand alarme wireless si monitorizare prin gps.

0 comentatori

Dofollow Blog