NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Viata prin internet

Avand in vedere ca foarte multe persoane au ajuns sa traiasca efectiv intr-un plan virtual, pe Internet, era inevitabil sa se ajunga si la iubirile virtuale, in care partenerii se indragostesc, se iubesc si se despart pe Internet, de obicei, in vazul lumii.
Insa o asemenea relatie nu poate suplini, nici pe departe, nevoia de afectivitate si de contact real cu persoana iubita. In spatele unui monitor se poate ascunde oricine si niciodata nu poti fi sigur de sinceritatea celui sau celei care se ascunde in spatele unei poze de profil.
Este drept ca mediul virtual anuleaza o parte din timiditate si face ca persoana sa se simta mai in largul sau si chiar mai indrazneata intr-un asemenea mediu, insa tocmai aici se pierde o parte importanta din personalitatea utilizatorilor. Poti fi oricine alegi sa fii, caci te afli in siguranta, departe de contactul vizual real.

Pentru a cunoaste cu adevarat o persoana este nevoie sa inteactionezi cu ea, sa poti sa ii citesti limbajul trupului, ori emoticon-urile nu pot reda cu adevarat starea pe care o persoana o are. Ne putem indragosti mai usor de o iluzie sau de o personalitate prefabricata virtual. Cu totii avem calitati si defecte, insa in lumea virtuala toti incercam sa fim perfecti!

0 comentatori

Dofollow Blog