NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Masini cu transmisie automata

Observam zilnic cat de aglomerate au devenit orasele, mai ales cele mari. Datorita acestui fapt, tot mai cautate sunt masinile cu transmisie automata. Ce presupune o masina cu cutie de viteze automata? Ei bine, acest tip de masina nu are ambreaj si nu are trepte de viteza. Astfel, confortul va fi sporit, la fel si placerea de rulare.

Ca fiecare produs, si cutia de viteze automata prezinta avantaje si dezavantaje. 

Un prim avantaj ar fi faptul ca este usor de folosit, oferind confortul de care are nevoie fiecare sofer. Un alt avantaj ar fi faptul ca este ideala pentru persoanele care au anumite probleme medicale la picioare. Cutia de viteze manuala rezolva si una din problemele cu care se confrunta adesea soferii. Ne referim aici la urcarea in rampa. De asemenea, nici motorul nu va mai muri cu asa o achizitie.

Daca vorbim de dezavantaje, acestea apar in ceea ce priveste greutatea unei astfel de cutii, dar si faptul ca intretinerea ei este mai scumpa.

De astfel de facilitati se bucura masinile ca Jaguarul XF, Range Roverul Evoque sau modele din gama Hyundai, dar si alte tipuri de masini.

Va recoman Ford B-Max si Ford Focus 1.0 Eco Boost.

0 comentatori

Dofollow Blog