NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Prevenirea aparitiei halitozei

Halitoza, cunoscuta drept respiratia neplacut mirositoare, este intalnita frecvent, astfel incat circa 40% din populatie sufera la un moment dat de halitoza cronica. Cauzele ce duc la aparitia halitozei pot fi atat igiena orala precara, cat si consumul de alimente puternic aromate, de produse din tutun sau alccol sau afectiunile gingivale. De asemenea, in urma administrarii unor medicamente ce au ca efect uscarea gurii poate duce la aparitia halitozei.

Alte cauze pot fi diabetul, afectiunile hepatice au renale si cancerul. Pentru a afla daca suferiti de respiratie neplacut mirositoare este indicat sa va acoperit gura si nasul cu palma, sa expirati si sa mirositi. Daca se intampla sa va treziti dimineata cu o respiratie neplacut mirositoare, se datoreaza scaderii fluxului salivar in timpul somnului, cat si a actiunii acizilor si metabolizarii resturilor alimentare din gura.

Astfel, daca veti efectua un peraj corect si veti folosi ata dentara inainte de culcare, veti elimina respiratia neplacut mirositoare de dimineata. Halitoza se poate preveni prin periajul corect de doua pri pe zi si folosirea atei dentare, cu scopul de a indeparta placa bacteriana, alaturi de periajul limbii. Totodata, daca folositi proteza dentara este indicat ca seara la culcare sa scoateti proteza si sa o curatati inainte de a o pune la loc dimineata. Totodata, este indicat sa mergeti la un medic stomatolog pentru a efectua un periaj profesional.

 Daca nu este indepartata halitoza, atunci trebuie sa mergeti la un medic stomatolog, putand fi o problema mai grava. Un medic stomatolog pe care il puteti vizita este doctorul Traian Comanescu, de la clinica Arra Dental Clinique, site-ul acestei clinici fiind www.arradent.ro

Aici puteti afla datele de contact ale clinicii, alaturi de alte informatii extrem de folositoare tuturor celor preocupati de sanatatea dintilor si de prevenirea sau ameliorarea afectiunilor dentare, precum este parodontoza.

0 comentatori

Dofollow Blog