NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Dă-te, bă, că blochez eu drumul la Pungeşti!

Dă-te, bă, că blochez eu drumul la Pungeşti!


Statul te vrea prost si stie cum sa te faca sa taci PungestiSuntem la Pungeşti, iar!


Fără supărare, cât de tembeli ne văd unii? Păi să vedem concret. În tot scandalul de la Pungeşti, care oricum este discutabil, împotriva căror interese este lupta, reiese simplu şi clar ce vede nenea Statul în omul simplu, neparticipant activ la evenimente: un cretin şi un prost ce se poate manipula cum vrea El -statul. Dovada? În dimineaţa aceasta a fost blocat drumul dintre Pungeşti şi … mă rog, celălalt sat. Jandarmeria a arestat fostul primar (se numeşte arest acţiunea de a reţine o persoană) pentru că a blocat acel drum.


Ce face Jandarmeria? Preia iniţiativa şi … blochează ei drumul public! Din imagini ce se vede este un pic altceva decât declară oficială. La 4:30 drumul era deja blocat de jandarmi, nu se putea trece şi refuzau să spună ceva în mod concret privind motivul acelui baraj al forţelor de ordine, la ieşirea din sat. Apoi, sunt persoane care sunt ARESTATE şi se aleg cu dosar penal pentru blocarea unui drum public. Apoi … toată ziua acelaşi drum public este blocat de Jandarmerie. Pe orele de seara se vede în una dintre filmări cum un grup de persoane îi roagă pe jandarmi să îi lase să meargă în satul vecin, pentru a duce mâncare şi haine (nu contează cui).


În principiu, după eliberarea drumului public (dacă tot asta spun oficialităţile) trebuia să formeze un cordon în jurul acelor utilaje, dacă tot asta doreau să “apere”, şi să lase liber drumul public, dacă tot asta este miza principală şi “dauna” adusă interesului public de către cei din Pungeşti.


Poate nu sunt coerent la ora aceasta, dar ideea este că nici măcar nu se obosesc oficialităţile să spună o minciună frumoasă, dacă adevărul este prea “dureros”.


Statul crede că sunt atât de prost, încât nu pricep subtilităţile unor acorduri “strategice” de “dezvoltare” vitale economiei României. Sub această scuză, mă face cretin, prin tot felul de comunicate de presă date de oameni dubioşi (cel puţin din punct de vedere psihic- aici se încadrează şi tinerelul nostru paranoic – dacă nu şi moral) prin care sunt înştiinţat că … sunt prost şi nu înţeleg strategiile “oamenilor importanţi” din stat. Poveştile spuse în lumina reflectoarelor nu reuşesc să îi convingă nici măcar pe cplegii lor de partid, darămite o ţară întreagă.


Pungeşti a fost declarata zona de ordine publica speciala!!! Coloana fortelor de represiune care venea dinspre Vaslui avea 45 de masini ! Si se intindea pe 3 km !!! Sursa: http://www.infocivic.ro/2-decembrie-2013-a-inceput-razboiul-impotriva-poporului-roman/#


Noi ce am aflat de la oficialităţi a fost că cei din Pumgeşti au blocat drumul public. Nu a suflat nimeni o vorbă despre tot restul. Şi, oricum, 250 sau 1000 de jandarmi, nu contează, sunt bani serioşi din buzunarul MEU, pentru o acţiune ce nu se justifică civic şi moral.


Astăzi, Statul a spus: “Dă-te, bă, că blochez eu drumul la Pungeşti!” Mâine, mai vedem …


 



Dă-te, bă, că blochez eu drumul la Pungeşti!

3 comentatori

Anonymous

Ce stupid, cum asa zisii noi aparatori ai drepturilor omului, democrati de izbeliste, isi ataca propriul pamant/popor pentru bani. Mercenari...

Sasu

Daca insinuezi ca poza aceea este facuta la Pungesti, esti mult mai tampit decat cel mai mare tampit pe care il cunosti tu.

NG Tuesday, December 10, 2013 at 3:35:00 PM GMT+2

Poza nu este facuta la Pungesti, ai sursa, daca vrei sa nu pari tampit, cauta de unde este.

Dofollow Blog