NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Vacanta in Austria

Pentru impatimitii sporturilor de iarna se gasesc o multime de optiuni pentru Austria si  numeroasele sale partii. Aceasta ofera si o varietate deosebită de traditii, evenimente  culturale si posibilitati de a sarbatori Revelion 2014 Cocktail Holidays.

Pentru o calatorie nostalgica in trecutul glorios al Austriei, vizitati Viena, cunoscuta pentru  casele sale aristrocratice, frumoasele catedrale, monumente cladite in spiritul arhitectural  al secolului XIX sau cladiri in stil modern, marturisiri ale perioadei de glorie a orasului.  Daca sunteti pasionat de arta, nu veti rata Kunsthistorisches Museum ( Muzeul de Istorie al  Artei), unul dintre primele muzee de arta straveche din lume.

Colectiile sale, faimoase in  intreaga lume, provin din colectiile imperiale austriece si sunt cunoscute mai ales datorita  picturilor flamande, a celor germanice din perioada Renasterii si a celor italien.Nu puteti  spune ca ati calatorit in Austria, daca nu veti testa bucataria specifica, cu atat mai mult cu  cat Craciunul este o perioada propice pentru astfel de incursiuni culinare.

 Partii de calitate  excelenta, versante inzapezite, servicii ireprosabile, preturi comparabile sau mai mici  decat in Romania si instalatii de cablu ultramoderne, sunt doar cateva din zecile de motive  pentru care iti vei dori sa faci un ski in Austria.

Tot segmentul turistic de iarna este extrem de bine dezvoltat: piste nocturne, instalatii prin  cablu, zapada artificiala, partii comune cu Elvetia, mii de cabane, restaurante, zeci de scoli  atestate si sute de instructori profesionisti, gata sa te invete tot ceea ce trebuie sa stii.

1 comentatori

Ana Maria G. Thursday, December 12, 2013 at 9:44:00 AM GMT+2

Am vizitat Austria de câteva ori și am rămas uimită de ordinea, organizarea și frumusețea lucrurilor de acolo. Abia aștept să revnin. :)

Dofollow Blog