NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Amenajarea unei garsoniere

Amenajarea unei garsoniere reprezinta o provocare tinand cont de spatiul mic si de crearea a cel putin trei zone diferite ca intrebuintare. Dormitorul, bucataria si baia intra toate in acelasi spatiu, care daca este amenajat cum trebuie poate parea foarte spatioasa. Senzatia de spatiu, poate fi obtinuta prin desfiintarea holului de la intrare, a peretilor dintre camera si bucatarie, dar si cu ajutorul unui mobilier modern minimalist in culori cat mai deschise si lucioase.

 Alege un design modern pentru a creea iluzia de spatiu cat mai mare, un desing traditional, clasic sau vintage nefiind deloc potrivit unei locuinte atat de mici, datorita volumelor mari. Imparte spatiul pe zone de interes, in mijlocul incaperii poti pune un dulap pentru garderoba, sau o biblioteca cu rafturi deschise pe care sa o folosesti pentru depozitare. Bucataria unei garsoniere trebuie sa fie practica si simpla.

Mobilierul de bucatarie trebuie sa cuprinda cat mai multe locuri deschise pentru depozitare. Se poate alege o masa din sticla si 2 scaune transparente, pentru a nu parea incarcata. Culorile pot face minuni in ceea ce priveste desingul interior. Solutia sta in culorile pastelate, discrete care vor mari vizual spatiul. Alaturi de culoare, lumina joaca un rol foarte important.

Ferestrele mari sunt un avantaj imens intr­o garsoniera. Foloseste perdele si draperii care sa permita luminii naturale sa patrunda in interiorul locuintei. Dar si oglinzi pentru a reflecta lumina si pentru a lasa impresia ca spatiul este mai mare.

1 comentatori

Anonymous

Pot sa adaug la acest subiect ca este de ajutor si eliminarea balconului pentru ca majoritatea garsonierelor au si un mic balcon care poate fi desfiintat usor. Putem sa alegem orice culoare la decor atat timp cat mobila este moderna si "slim fit" :))

Dofollow Blog