NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Leucemia poate fi tratată cu ajutorul celulelor stem

         Suntem într-o permanentă evoluție, vrem să avem un viitor mai bun și să avem siguranța unui mediu sănătos și armonios. Nu este de mirare că medicina avansează atât de mult. De la tratamentele experimentale extrem de controversate până la descoperirea unor metode revoluționare de a trata bolile mortale, medicina ne face să fim din ce în ce mai siguri de spațiul în care trăim. Una dintre cele mai mari descoperiri în domeniul sanitar consider că este folosirea unui tratament cu celule stem. Compania Cold Center http://www.cordcenter.ro/, este una dintre cele mai bune centre din România pentru prelevarea, transportarea, păstrarea și depozitarea celulelor stem. Acest tip de celule este singurul care are capacitatea de a regenera o mare varietate de țesuturi prin regenerare celulara Cord Centre. Una dintre cele mai cunoscute modalități de utilizare a celulelor stem este tratarea leucemiei. Până nu demult tratarea acestei boli, în cazul în care pacientul nu reacționa la chimioterapie, se putea face doar prin transplant din partea unei persoane compatibile cu bolnavul. Transplantul era greu de realizat și implica numeroase riscuri. Posibilitatea utilizării celulelor stem a reprezentat o mare reușită a medicilor, pe site-ul Cold Center puteți citi povestea lui Sedan, un copil de patru ani din Timișoara care a fost tratat de leucemie prin transplantul de celule stem de la sora sa mai mică, http://www.cordcenter.ro/newsflash/. Transplantul fraternal este un proiect inițiat pentru prima oară în țară de către Cord Blood Center Medical. Principalele persoane vizate de acest proiect sunt mamele care au un copil diagnosticat cu una dintre cele 80 de boli ce pot fi tratate prin transplantul de celule stem și care urmează să aducă pe lume un al doilea copil. În acest caz compania oferă un serviciu mai mult decât avantajos, acesta include prelevarea și depozitarea sângelui placentar și mai apoi realizarea de teste de compatibilitate imunologică HLA dintre cei doi frați.


tratament cu celule stem
regenerare celulara Cord Center

5 comentatori

Sergiu Friday, December 6, 2013 at 11:23:00 PM GMT+2

Avanseaza medicina asta foarte repede...ar fi ceva sa gasim leac s pentru suferinzii de cancer!

Anonymous

Sunt in continuare uimit cum avanseaza medicina...mai mult ma intereseaza care sunt vinovatii pentru crearea anumitor virusi...dar bravo!!!!mai scapam de una, raman 1 milion.

Costinel Sunday, December 8, 2013 at 1:21:00 PM GMT+2

Sunt fericit ca intr-un fel reusim sa ajungem la performante incredibile si sa nu mai moara atat de multa lume din cauza acestor boli. Le doresc multa sanatate pentru persoanele bolnave si sper ca tehnologia medicinei sa evolueze cat mai mult.

ionut Tuesday, December 10, 2013 at 7:37:00 PM GMT+2

Medicina incepe sa avanseze. Poate asa vom reusi sa tratam bolile care inca sunt "incurabile"

Kody Lawson Sunday, February 27, 2022 at 6:45:00 AM GMT+2

This is a great post, thanks for sharing it

Dofollow Blog