NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Apelati la Appnor

Appnor.ro este o companie care se ocupa nu numai cu gazduirea domeniilor pe Internet, ci ofera o gama foarte larga de produse si servicii pentru clientii sai. Appnor.ro ofera administrarea de servere cloud la preturi fara concurenta, oferindu-va posibilitatea de a va configura rapid si usor serverele, fara restrictii, in mod flexibil, iar dumneavoastra veti plati numai ceea ce folositi. In plus, appnor.ro pot sa va gazduiasca si sa va administreze infrastructura in centre de date high-density, care sunt de cea mai inalta calitate si in pas cu toate descoperirile tehnologice pentru ca au si un centru date Appnor foarte bun.

Mai mult, daca apelati la serviciile appnor.ro veti avea parte de cele mai rapide si prompte interventii atunci cand aveti o problema, caci vi se pune la dispozitie o echipa de spacialisti pregatiti special pentru a va asigura asistenta tehnica si suport 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana. Prin hosting prin servere dedicate acestia sunt la dispozitia voastra tot timpul.

Toate centrele appnor va pun la dispozitie o infrastructura complet automatizata excelenta, care va va ajuta pe dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bunse servicii. Se asigura, in acelasi timp, securitatea fizica, retelistica excelenta, conectivitate la Internet permanenta, dar si datacenter-e certificate si auditate conform normelor europene cele mai recente.

In caz de dezastre sau atacuri informatice, puteti sta linistiti, caci appnor va pune la dispozitie un spatiu dedicat de stocare si realizeaza back-up-uri care pot fi salvate atat in Europa, cat si in America, astfel putand fii siguri ca datele si informatiile dumneavoastra sunt in perfecta siguranta. In cazul in care nu aveti banda suficienta si v-ati pierdut datele, appnor vi le poate pune la dispozitie pe diferite suporturi de memorie.


0 comentatori

Dofollow Blog