NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Titu Eugen avocat din Bucureşti cu experienţă în dreptul muncii

Contractul de angajare trebuie să fie avantajos pentru ambele părţi semnatare. Atât angajatul cât şi angajatorul se obligă să respecte drepturile şi obligaţiile prezente în contract, în lipsa respectării pot suporta consecinţele unui proces în instanţă care să se concluzioneze cu prejudicii destul de grave. Servicii - Avocat Titu Eugen, expert în dreptul muncii sfătuieşte angajaţii să fie foarte atenţi la toate clauzele contractului de angajare dar şi la actele adiţionale alăturate lui. 

Dacă angajatul îşi cunoaşte drepturile, atunci poate analiza foarte clar dacă există un echilibru clar între cerinţele din fişa postului, numărul de ore de lucru şi salariul primit. Dacă angajatorul introduce clauze care afectează viitoarea angajare a lucrătorului, precum clauza de neconcurenţă, atunci angajatul trebuie să poata discuta cu ofertantul contractului pentru a modifica aspectele care îi pot dăuna carierei pe viitor.

Drept comercial  | avocat Titu Eugen în sfera muncii apără drepturile angajatului. Acesta urmăreşte ca toate drepturile salariale ale angajatului să fie respectate, ca protecţia muncii să se facă corespunzător, legea trebuie să fie respectată şi să garanteze munca echitabilă în condiţiile precizate de Codul Muncii. Avocatul are competenţa necesară din punct de vedere juridic pentru a reprezenta şi soluţiona litigiile de muncă în cazul accidentelor de muncă, poate soluţiona litigiile create de neplata salariilor, a drepturilor de diurnă şi a altor beneficii financiare stipulate în contract, poate contesta deciziile emise de organele ce deţin activitatea de control în cadrul inspectoratului de muncă. 

În cazul semnării unui contract de muncă fiţi foarte atent la toate clauzele contractului şi urmăriţi dacă acestea sunt respectate, dacă simţiţi că sunteţi dezavantajat de anumite aspecte ale contractului discutaţi cu angajatorul sau chiar solicitaţi opinia unui avocat pentru a fi convinşi că toate drepturile vă sunt respectate şi că nu veţi fi victima încălcării legii.

Un avocat bun cum este Titu Eugen cunoaşte legislaţia şi modificările din orice domeniu, poate interveni în sprijinul angajatului în orice sferă de activitate şi poate garanta că legea este respectată. Tocmai acum cateva zile citeam despre Propunerea CE care garanteaza cetatenilor UE dreptul la avocat in procedurile penale, adoptata - Mediafax si am aflat ca ngajatul are drepturi stipulate în Codul Muncii şi în momentul semnării unui contract de angajare toate drepturile salariale trebuiesc respectate, în alte condiţii se ajunge la acţionarea în instanţă care înseamnă plata daunelor create.



1 comentatori

Ana Maria G. Thursday, December 12, 2013 at 9:41:00 AM GMT+2

În zilele noastre, trebuie să apelezi la un avocat pentru foarte multe lucruri. A devenit o condiție sine qua non în mediul business.

Dofollow Blog