NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Cancan de Covasna: Băsescu și televiziunile

Cancan de Covasna: Basescu si televiziunile
Sursa foto: Wall-Street

Deşi la ora la care scriu acest articol, preşedintele României, Traian Băsescu, se află, cel mai probabil, la mai puţin de 400 de metri de mine, iată că frumosul orăşel Covasna este destul de liniştit.
Şi totuşi, privind noutăţile de pe diferite canale de ştiri, am impresia că este mare tam tam în jurul preşedintelui Traian Băsescu. Şi asta se întâmplă de fiecare dată. Cancan şi ... ştiri bombă. Cam ce contează în redacţiile marilor trusturi de presă. Ori, aici, de fapt, este o linişte absolut normală, de multe ori chiar nu ştim nici noi că Băsescu este aici. În general, dacă vine cu elicopterul, ştim, căci în zona noastră vin cam 3 feluri de elicoptere. Unul este cel de la SMURD Târgu Mureş, altul care aparţine tot SMURD şi cel al preşedenţiei României. Dacă vine cu autoturismul, în general trece neobservat, doar dacă eşti foarte atent realizezi că sunt multe maşini ale SPP şi presupui doar că este Băsescu.
Şi pentru că tot vorbeam de SPP, în loc să treacă neobservaţi, sunt unii care se dau în spectacol. Una dintre maşinile acelea mari şi negre se grăbea într-una dintre zile să părăsească Penny Covasna (nici nu mai întreb ce căuta acolo) la gradul în care m-a forţat pe mine, de pe contrasens, să frânez la limita ciocnirii. Ce nu ştie stimatul SPP-ist este că la noi în oraş este linişte, şi astfel de fapte ar putea fi pedepsite de către localnici, până la sosirea Poliţiei. Astfel că dacă nu îi reuşea manevra, vă daţi seama că ar fi fost titlu de cancan: "La Covasna, un SPP-ist a fost atacat de către localnici". Nu că ar fi fost ceva grozav, dar era problemă mare. Discutam cu un prieten incidentul şi spunea că deja deschisese uşa maşinii sale ca să se apropie de noi.
Da, puteţi spune că sunt supărat pe ziarişti, şi puteţi veni cu ce argumente vreţi. Cât timp ei nu sunt în stare să redea realitatea, nu am nici cea mai mică urmă de stimă. Cei câţiva care îşi fac treaba bine sunt, în general, marginalizaţi şi ţinuţi la birou. Restul e doar ... cancan, nu? Dacă e să ne uităm la costuri, ştiu de ce echipele de la televiziuni nu îşi primesc banii de la mine: pentru că nu merită. Se pot face lucruri mult mai interesante şi constructive, cu aceiaşi bani, în acelaşi loc, cu aceeaşi muncă. Trebuie doar să vrei.
Aşa că voi rămâneţi la titluri. Cancan de Covasna: Băsescu şi televiziunile. Eu rămân să observ realitatea ...
Dina care face parte şi faptul că tot la Covasna şi tot în zona aceasta se află şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia.

6 comentatori

Stiri Tuesday, January 1, 2013 at 7:27:00 PM GMT+2

Eu nu inteleg de ce toate televiziunile sar pe el. Este totusi in vacanta, sa sara dupa

Presedintele Patriei Tuesday, January 1, 2013 at 11:19:00 PM GMT+2

Extraordinar, doar Basescu se distreaza, Ponta, Crin sau alti politicieni importanti nu sunt stresati in halul asta de reporteri. Intr-un fel il si inteleg pe Base. Ma mir ca nu i-a stat pana acum mancarea in gat.

Laurentiu Friday, March 1, 2013 at 5:41:00 PM GMT+2

Sa stii ca nu mai poate Base de ce zice sau crede presa..isi termina mandatul si le da la toti peste nas :)

Mihai Pintilie Tuesday, October 29, 2013 at 9:20:00 AM GMT+2

Avea nevoie de muraturi!.. ;-) Oricum tare, sa fii pedepsit de localnici inainte de politie. Partea buna pentru zona este faptul ca presedintele chiar sta acolo cateva zile pe an iar zona ajunge in prim-plan pentru o perioada. Urmatorii presedinti vor continua aceasta traditie? Presupun ca nu.

Laur Sunday, December 1, 2013 at 10:45:00 PM GMT+2

Mai bine ca nu s-a intamplat nimic. De regula se rezolva amiabil dar cine stie cum ar mai fi picat ca esti vinovat chiar daca n-aveai nicio vina.

Inchirieri auto Bucuresti Thursday, December 1, 2016 at 8:30:00 PM GMT+2

Eu as spune mai bine Basescu si spaima televiziunilor.

Dofollow Blog