NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Dragostea de weekend, ucigasa pasiunii

Dragostea de weekend, ucigasa pasiunii
Dragostea de weekend, ucigasa pasiunii

Din start, pierd teren pentru ca nu va pot explica care este diferenta dintre dragoste si iubire, termenii fiind confundati de multi dintre noi. Dar nu conteaza. Pentru ca voi recurge la un simplu calcul matematic ce va va demonstra cat de mult gresim in aceasta zona a vietii noastre.

Un simplu calcul ne lasa fara timp pentru noi. Lucrezi (8 ore), dormi (8 ore), faci treburi casnice, socializezi, blah, blah (minim 5 ore). Raman, in mod real, una sau doua ore, care, teoretic, le folosesti drept propriul tau timp intim (sa nu intelegi gresit, aici intra relaxarea, curatenia, cititul unui ziar, cafeluta de dimineata, berea de seara, exfolierea si crema de dupa, si nu mai continui -oricum ai prins ideea). Ei, bine, nici aici nu stam prea bine. Inca nu a intrat in calcul El, partenerul, care va trebui sa iti fure din timpul tau pretios. Daca tu esti dispusa sa te lasi furata, si nu te doare capul, sau nu ai greturi si multe altele. Practic, in toata alergarea aceasta pentru supravietuire, nu iti lasi timp pentru voi si te miri ca nu esti iubita, ca nu te mangaie, ca nu iti acorda atentie, ca ....

Mda, se pare ca iar ai fost ghinionista. Cele 10 minute libere impreuna au picat exact cand nu trebuie. Nu ti-ai planificat bine cele 10 minute de dragoste, ai desconsiderat planurile lui, iar el tocmai bea o bere si se uita la un meci de fotbal. E vina lui, ce, alea sunt mai importante decat tine? Si uite asa, iti vei fura din propriul timp de somn, neputand sa adormi de nervi, caci ai avut iar o ciondaneala. Stati spate in spate in pat, partenerul deja sforaie, iar tu esti nervoasa de nesimtirea lui. Desi e doar efectul oboselii si a berii baute. Dragostea de weekend va relova problema.

Sau ...

Ar fi mai bine singura?

2 comentatori

Laurentiu Wednesday, July 4, 2012 at 8:38:00 PM GMT+3

Nu pot decat sa fiu mandru ca lucrurile imi merg excelent din punct de vedere sentimental, si nu numai...Dragut articolul.

marius Thursday, July 5, 2012 at 10:21:00 PM GMT+3

Oricat de mult ai munci, oricat de mult ai fi plecat de acasa , cand esti cu persoana draga totul este perfect!

Dofollow Blog