NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Dragostea de weekend, ucigasa pasiunii (2)

Dragostea de weekend, ucigasa pasiunii
Dragostea de weekend, ucigasa pasiunii

Dragoste, pasiune, multe citate de "schimbare" a ceea ce ai (sau nu), cam asta ocupa cele cateva minute in care te relaxezi pe Internet (Facebook, ziare, jocuri, bloguri). Chiar si acum, stai si citesti acest articol, iar el este in alta parte. Chiar daca stati impreuna in pat (unul aici, altul ACOLO).

Planificati un weekend doar pentru voi, dar stii ca nu va fi asa. Sunt mult prea multe lucruri de rezolvat, si socializarea (nunti, botezuri, gratare s.a.m.d.)  iti mananca si sfarsitul de saptamana. sunteti impreuna dar esti singura.

Te intreb, cei ce sunt singuri, care se intalnesc doar la sfarsit de saptamana, o duc mai bine? Nu. nu crezi. S-au adunat prea multe in cursul saptamanii, trebuie lamurite intai acelea. Adica, ce, e mai important sa mergi la o cina de afaceri (daca e cu adevarat asta, iar daca nu, oricum el va fi considerat viril si nu ususratic), decat sa vorbesti cu ea la telefon? Si faptul ca este obobsit dupa o zi de munca nu este o scuza pentru a vorbi putin? Nu, se pare ca nu. Doar ea face tot posibilul sa fie libera la sfarsit de saptamana. Iar tu esti cu mintea pe crengi. Dupa o conversatie, banala, de-altfel, ti-a sarit mustarul si stai cu sticla de bere in mana. Esti langa ea, dar esti departe. Si, uite-asa, a inceput un weekend "grozav".

Sunteti frustrati amandoi, nu stiti ce nu merge, ceva nu e bine, cresc perioadele de tacere dintre voi, desi sunt din ce in ce mai putine minute in care sunteti impreuna. Ce se intampla??? Are pe altcineva??? Si iar sunteti departe unul de altul.

Nu, nici iubirea de weekend nu este o rezolvare, dar ... O fi mai bine singura?

2 comentatori

Laurentiu Wednesday, July 4, 2012 at 9:33:00 PM GMT+3

Nu stiu ce sa zic..dar categoric nu e mai bine singur/a!

Ionela Sunday, July 8, 2012 at 11:23:00 AM GMT+3

Indiferent de cat de puternice sunt sentimentele dintr-un cuplu este important sa iei aceste pauze, numai pentru 2!

Dofollow Blog