NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Mandria tembelului beat la volan

Mandria tembelului beat la volan
Mandria tembelului beat la volan nici nu stiu daca se poate masura cu un instrument de masura. Da, este .... mare, mare de tot.

Ieri am avut o intalnire intamplatoare cu un ... ins, ca om nu este (o sa iti spun mai incolo de ce). A stat la baute cu inca doi prieteni ai sai, iar cand au plecat, ei bine, unul dintre ei a trebuit sa mai stea 10 minute sprijinit de gard. Insul meu, cu genunchi indoiti si privire dreapta, pantaloni usor lasati pe vine si vesta incheiata, inainteaza cu nasul in fata, in stil tipic de secui prost beat catre .... masina. Discutia curge pe tema: "Ce, ba, eu pot conduce si acum. Ma duc acasa cu masina!". Si chiar s-a suit in masina, si cu n-sprezece manevre a plecat spre casa. Cel de-al treilea a prins curaj, bine-nteles, s-a suit pe motoreta si a incercat sa plece. A renuntat dupa prima manevra, a trecut la impins si sprijinit, dar parea sa se descurce destul de bine sprijinit.

Insul acesta, pe care il voi numi in continuarea dobitoc, este un vehi "prieten" de-al meu. Probabil ati mai auzit de accidente cu copii care au alergat pe langa autobuz si au fost loviti de alte masini. Povestea asta este la fel. Difera doar faptul ca baietelul de 12 ani alerga spre autobuz, si oricat de mult a lungit pasul pe trecerea de pietoni, sa ajunga autobuzul, nu a putut acoperi viteza de tembel a soferului unei Dacii, ce gonea cu vreo 80-90 la ora in zona scolii. Bine-nteles, inevitabilul s-a produs, iar din marea franare, baietelul s-a ales cu o lovitura zdravana in sold si un zbor de 4-5 metri. Norocul baietelului a fost ca a aterizat complet pe spate, pe ghiozdan, ocazie cu care a vazut cum e sa te dai pe ghiozdan cativa metri.

Da, baietelul acela eram eu, iar soferul este exact dobitocul cu care m-am intalnit ieri. Iti dai seama ca imi venea sa il iau de gat si sa il scot din masina, dar atsa ar fi insemnat atac. Pe de alta parte, ar fi fost si vina mea, moral, daca dobitocul mai facea un accident. Dilema, insa, nu am putut sa o rezolv nici acum, ar fi trebuit sa fac ceva, dar legea nu imi permitea. Ce ar fi trebuit sa fac sa ii tai din mandria dobitocului beat de la volan?

11 comentatori

Cristina Friday, June 29, 2012 at 10:55:00 AM GMT+3

eu chiar nu ii inteleg pe astia care se urca beti la volan si nu constientizeaza ce se poate intampla.asa mor oameni nevinovati si ei nu se aleg decat cu o amenda si permisul luat o luna

Andra Friday, June 29, 2012 at 11:49:00 AM GMT+3

Eu am o gramada de prieteni care obisnuiesc sa mearga bauti la volan...

Adrian Friday, June 29, 2012 at 1:18:00 PM GMT+3

Multi idioti se urca beti la volan, si multi dintre ei se numara si printre prietenii mei, din pacate.

Alin Friday, June 29, 2012 at 2:07:00 PM GMT+3

Cea ma mare prostie e sa te urci beat la volan.ii mai aud pe cate unii ca zic conduc mai bine cand sunt beat , sunt mai atent .

Alexandra Friday, June 29, 2012 at 5:08:00 PM GMT+3

Din pacate nici tragediile care sunt facute publice nu le ingrozeste si fiecare crede ca "Nu se poate intampla cu mine". Bine ca nu ai facut nimic, legea nu iti permite. Trebuie sa treci peste acesta si daca va ramane mereu un cosmar.

Parchet bambus Sunday, July 1, 2012 at 8:07:00 PM GMT+3

Ca sa mergi beat cu masina trebuie sa ai probleme grave cu capul

Laurentiu Monday, July 2, 2012 at 11:03:00 PM GMT+3

@ parchet: si cum 40% dintre romani au probleme, uite ce rezultate sunt.

Vlad Tuesday, July 3, 2012 at 8:20:00 PM GMT+3

Este un lucru bun ca vor sa bage chestia cu condusul beat la volan la crima cu premediate, in caz ca faci un accident grav.

Anonymous

Parerea mea este ca atunci cind vedem astfel de teribilisti cu privirile alunecoase din vina lui Bachus la volan, sa anuntam si baietii cu ochii albastri. Parerea mea!!!

Ionela Sunday, July 8, 2012 at 11:23:00 AM GMT+3

Mandrie stupida, din pacate...

Maria Wednesday, August 29, 2012 at 4:43:00 AM GMT+3

Din pacate singura solutie sunt niste legi mult mai dure impotriva celor care conduc bauti. Astfel de indivizi nu stiu decat de frica.

Dofollow Blog