NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Ideea de ştiri

Ce diferenţă este între presa centrală şi cea locală?
O să spuneţi că nu mare. Dar... Folosesc un feed reader pentru a fi la zi cu ce se întâmplă în ţară. Din comoditate, bine-nţeles. Nu trebuie să mă plimb de pe o pagină pe alta, am totul sub nas.
Doar că presa locală nu dă doi bani pe aceste feed-uri. Nu le foloseşte la adevărata lor valoare. Un ziar îl are, dar este gol. Altul îl are dar pune doar o singură ştire pe zi. Altul....nici măcar nu are. Probabil că le e mai comod să trimită tot felul de newsletter-e cititorilor, care apoi se plimbă de la un articol la altul şi face trafic la greu, trafic cu care apoi se laudă ziarul respectiv. Dar cât de comod îi este acelui cititor să facă acest lucru?
Se pare că nu contează. De aceea rămân tot la presa centrală, folosesc un mic filtru, şi sunt la zi cu ştirile. Chiar dacă nu toate, şi mai ales, nu cu ce se întâmplă aici.
De pierdut pierde, ghiciţi, cine? Păi tot ziarele locale.
Mă uitam la câteva statistici ale unui ziar local. În jur de 2000 de cititori, în 2 zile, care au citit 4500 de pagini. Dintre acestea 600 au fost din motoarele de căutare (gen Google), restul cu intrare directă pe adresă. Păi, în realitate lucrurile stau un pic altfel. Puţini sunt acei cititori care au ziarul adăugat la pagini preferate. Şi atunci restul de unde?
Vă las pe voi să ghiciţi. Sau poate ştiţi şi voi.

0 comentatori

Dofollow Blog