NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Curățenia de toamnă în grădină

După recoltarea plantelor urmează o etapă importantă în activitatea unui grădinar, acesta trebuie să curețe solul grădinii pentru a menține sănătatea și frumuseșea pământului și pentru sezonul următor. Un prim pas este acela de a debarasa solul de plantele bolnave.

Mă refer aici și la plantele de care te-ai atașat, la care ai contribuit tot anul cu tratamente pentru a le însănătoși. Este clar randamentul lor nu se va schimba, iar boala lor se poate răspândi și la celelalte plante din grădină. Elimină elementele bolnave și aplică un insecticid care va reface pământul pentru viitoarele plante. După ce ai identificat plantele bolnave și le-ai eliminat, îndepărtează rădăcinile legumelor. Includ aici și legumele care care se pot dezvolta și anul următor, este recomandat să le replantezi pentru a elimina riscul dăunătorilor sau al înghețului.

 Pasul următor este strângerea frunzelor, o poți face cu ajutorul unei greble sau mături de grădină. Le vei aduna într-un sac de plastic și mai apoi le vei duce la gunoi. Dacă ai îndeplinit și acest pas, nu mai trebuie decât să aduni fructele căzute, dacă nu ai animale care să le mănânce și acestea vor ajunge tot la gunoi.
Recomand generator de curent si motocoasa omac

0 comentatori

Dofollow Blog