NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Ținuta domnilor pentru o întâlnire romantică

Dacă doamnele atunci când merg la o întâlnire romantică petrec ceva timp probând haine și gândind tot felul de combinții de culori, de accesorii și de pantofi, domnii sunt ceva mai reticenți la aceste aspecte. Așa că dacă doamnele ridică ștafeta, atunci și domnii trebuie să se conformeze și să facă tot posibilul pentru a face o impresie potrivită la o astfel de întâlnire.
            O doamnă are mai multe aspecte de luat în considerare, cu ce să se îmbrace, ce pantofi să poarte, cum să arate părul, machiajul, oja sau accesoriile. Domnii au mai puține dileme,  ei trebuie să facă combinațiile potrivite și să adopte un stil la limita dintre busness și casual.
            Sacoul este un element important, acesta nu trebuie să fie unul foarte conservator. Cămașa trebuie să fie o alegere bine gândită, pentru a se conforma situației modelul trebuie să fie unul elegant și nu foarte formal.
            Cea mai dificilă alegere în combinarea diferitelor articole vestimentare poate fi cravata. Pentru a fi potrivită ținutei aceasta trebuie să nu fie foarte asemănătoare cu cămașa. Un model de cămașă cu dungi nu trebuie combinat cu o cravată de același model, ci cu o cravată într-o singură culoare. În cazul în cre cravata are două culori, culoarea principală trebuie asortată cu sacoul, iar cea secundară cămășii.


0 comentatori

Dofollow Blog