NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Tortul...

Nu cu multi ani in urma, cand era ziua de nastere a cuiva drag, vedeta serii, tortul, era facut cu multa dragoste, in casa, de catre mama, sora, sotia sau prietena sarbatoritului/ei. Insa vremurile in care se faceau dulciuri in casa au cam apus.
Si asta din mai multe motive: in primul rand suntem din ce in ce mai ocupati si mai stresati si nu mai reusim sa gasim timp pentru a petrece ore intregi in bucatarie; in al doilea rand, aproape ca nu mai este deloc avantajos sa facem dulciuri in casa, caci costul final al produselor este aproximativ acelasi cu cel de la cofetarie, ba mai mult se adauga si volumul de munca si timpul petrecut la preparare. In plus, chiar daca exista timp si talent, cu greu se va putea egala maiestria unui maistru cofetar, care are mult mai multa indemanare si experienta si care poate transforma un simplu tort intr-o adevarata bijuterie dulce.

Daca intrati pe site- ul edulce.ro veti avea ocazia sa vedeti fotografii cu torturi care arata incredibil de bine, incat aproape ca vi se va parea o impietate sa taiati o asemenea opera de arta. 

0 comentatori

Dofollow Blog