NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Bioportal te ajuta sa gasesti produse BIO

Bioportal.ro este un site portal, care va pune la dispozitie o gama foarte variata de produse bio, care sunt certificate si aveti garantia ca tot ceea ce achizitionati de aici a fost preparat, in cele mai bune conditii, numai din ingrediente naturale, atent selectionate, care nu au suportat tratamente cu pesticide, conservanti sau alte substante cu potential nociv pentru sanatatea dumneavoastra.
Pe site veti gasi atat produse alimentare, cat si medicamente sau cosmetice. Astfel, pornind de la alimentele de baza (zahar, faina, ulei, sare, etc), continuand cu paste, branzeturi, cereale, condimente, produse lactate, sucuri din legume si fructe, chiar si vin si terminand cu produse dedicate ingrijirii corporale, cu medicamtente si chiar pastile si ceaiuri de slabit.

Practic, bioportal.ro este un magazin virtual de produse bio, care va poate furniza toate cele necesare, la preturi foarte acceptabile si in conditii avantajoase pentru dumneavoastra. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va luati cosul de cumparaturi virtual si sa incepeti sa vizitati raioanele magazinului, pentru a gasi toate surprizele pregatite pentru voi. Este foarte confortabil sa faceti cumparaturi direct de acasa, dintr-un fotoliu confortabil, iar acestea sa va fie livrate direct la domiciliu. 
Recomand produse traditionale de la bioportal.ro si produse bio romanesti de la bioportal.ro.

0 comentatori

Dofollow Blog