NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Cum poți face economie la combustibil?

Combustibilul este necesarul periodic elementar al mașinii, costul acestuia ridică bătăi de cap conducătorilor auto astfel că strategiile pentru limitarea consumului său pot fi foarte de bine venite. Iată care sunt câteva dintre astfel de metode care pot sprijini ecomonisirea de combustibil:
 - Opriți motorul dacă staționați mai mult de 30 de secunde. Cea mai mare parte a combustibilului este irosită în fiecare zi în momentele de staționare ale mașinii.
- Folosiți pilotul automat atunci când este posibil, acesta are o mai bună capacitate de a menține viteză constantă. Constanța oferită de acesta va economisi considerabil combustibilul.
 - Reduceți greutatea mașinii. Eliberați automobilul de lucrurile care nu sunt necesare, din porbagaj sau din interior, cu cât mașina e mai ușoară cu atât ea cunsumă mai puțin.
 - Nu țineți rezervorul plin tot timpul. Combustibilul este și el o greutate, un rezervor pe jumătate plin face mașina mai ușoară, deci reduce consumul.
- Umflati pneurile puțin mai mult decât o necesită acestea. Presiunea mai mare în anvelope înseamnă o rezistență mai mică la rulare, astfel încât kilometrajul se va îmbunătăți.
 - Opriți aerul condiționat la semafoare și în trafic lent. Pe distanțe lungi, atunci când viteza mașinii crește, închideți geamurile și porniți aerul condiționat.

 În condițiile de criză orice măsură de economisire trebuie luată în seamă, în cazurile drastice alegeți o mașină cu un consum mai mic de combustibil sau treceți pe un sistem de alimentare GPL.

Recomand anvelope ieftine de la vadrexim si anvelope vara vadrexim.

1 comentatori

Toc Saturday, February 1, 2014 at 3:47:00 PM GMT+2

Metodele sunt bune, pacat ca unii abuzeaza de ele si devin cateodata un pericol pe strazi. Nu mai spun de cei care nu accelereaza la plecarea din intersectii, crezand ca ar mari consumul.

Dofollow Blog