NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Ce esarfe sa purtam

In sezonul rece, in niciun caz nu ar trebui sa iesi din casa fara o esarfa care joaca mai  multe roluri in tinuta ta: te protejeaza de frig si te ajuta totodata sa obtii un look chic. Indiferent de marimea esarfei, principalul trend il reprezinta cele infasurate total in jurul  gatului.

In functie de dimensiunile acestuia, poti aseza esarfa, doar pe gat, sau poti sa o  cobori pana pe umeri, oferindui un aspect de sal. Culorile folosite sunt de obicei asortate  tinutei, fara a contrasta cu aceasta. Tartanul, in toate formele si culorile sale, ramane in  topul preferintelor iubitoarelor de moda atunci cand vine vorba de imprimeuri.

Specific  anilor '90, tartanul a cunoscut o revenire spectaculoasa in peisajul modei la inceputul  sezonului rece, fiind unul dintre elementele principale care pot compune cu succes o tinuta  de inspiratie punk.

Outfitul tau poate capata instant un aer delicat si senzual cu ajutorul unei esarfe nude. Datorita nuantei sale neutre, o astfel de esarfa poate fi purtata la orice tinuta, casual sau  eleganta, in orice moment al zilei.
Recomand magazin online haine si lenjerie intima dama.

0 comentatori

Dofollow Blog