NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Cele mai bune telefoane mobile

Peste tot unde te uiti este imposibil sa nu observi smartphone-uri generatie, chiar daca lista de preturi telefoane noi nu este tocmai pe placul tuturor. Insa, chiar si asa,majoritatea persoanelor se bucura de aplicatiile si functiile oferite de acestea . Iata catevadintre cele mai bune smarphone-uri de astazi.

3. Samsung Galaxy Note 3
Daca fi sa realizam un telefon care sa puna in evidenta cele mai bune functii sauflexibilitatea platformei Android, probabil ca multi dintre noi am construi cevaasemanator de Galaxy Note 3. Samsung, ne-a uimit in ultimul timp cu cele mai noismartphone-uri, asa cum si Galaxy Note 3 ne uimeste continuu prin caracteristicilepe care le ofera. Cu un ecran 5,7” ce foloseste cel mai bun panou Amoled realizat deSamsung pana acum, o camera foto foarte buna, o baterie rezistenta si alte numeroasefunctii si aplicatii, acest smartphone este ideal pentru cei care isi doresc o schimbare.


2. Apple iPhone S5
 Acest model a primit o actualizare ce a adus cateva noutati, insa pe langa aceste aspecte iPhone este un telefon care face tot mai greufata asaltului rivalilor Android.iPhone 5S este un telefon atractiv prin platforma hardware foarte puternica pe care o are,camera foto, ecran IPS cu acuratete coloristica de foarte buna calitate si o redare audioimpresionanta, fiind si cel mai mic smartphone high-end de pe piata. Cu toate acestea,se pare ca rivalii indeplinesc mult mai bine cerintele iubitorilor de telefoane mobileperformante, insa in continuare Apple este ales de foarte multe persoane.

1. HTC One
HTC One a devenit rapid un smartphone indragit despre care s-a discutat si inca sediscuta foarte mult, datorita faptului ca adus un aer proaspat intr-o industrie care nu defiecare data este un etalon de imaginatie si dinamica.Avantajul evident al terminalului HTC, este designul. Pe langa faptul ca arataextraordinar de bine, acest model are si oforma gandita foarte bine, care-i confera oergonometrie excelenta. Daca mai adaugam si celelalte caracteristici, cum ar fi: ecranulSLCD, sistemul audio stereo puternic, o platforma hardware si interfata software,obtinem telefonul care s-a remarcat foarte bine pana acum.Cu toate acestea, intotdeauna alegerea trebuie sa o faceti in functie de ceea ce avetinevoie, ce va doriti si cel mai import, ce va permiteti. Inainte de a chizitiona modelulpreferat, puteti merge in magazinele de specialitate pentru a consulta listele de preturi telefoane noi astfel incat sa alegeti modelul potrivitpentru dumneavoastra.

19 comentatori

el Monday, March 3, 2014 at 3:08:00 PM GMT+2

cele mai buna si eficiente telefoane ( calitate - pret) cele de la samsung

Ncc Roma Monday, March 3, 2014 at 7:27:00 PM GMT+2

Pararea mea este ca cele mai bune telefoane sunt Nokia 2000 pana la 6000 , nu am avut niciodata probleme , daca aveti lovele bagaziva la iPhone .

turbo Tuesday, March 4, 2014 at 4:54:00 PM GMT+2

HTC One chiar merita sa fie pe primul loc, are un design bun iar ce are pe el este cu mult peste Samsung sau iPhone

Alex Wednesday, March 5, 2014 at 9:59:00 PM GMT+2

Daca vrea cineva un telefon premium isi ia iPhone, nu htc care arata ca o clona chinezeasca si nici note3 care e urias.

anca Thursday, March 6, 2014 at 12:30:00 PM GMT+2

samsung, S2 chiar, deci nu face parte din topul vostru :) este un telefon extraordinar... chiar nu l-as schimba :) oricum cei de la samsung mi se par cei mai ok

Firme Thursday, March 6, 2014 at 2:14:00 PM GMT+2

Oricare ar fi propunerea altor persoane, am sa aleg intotdeauna iPhone. Am pornit de la un iPhone 3GS, de care am fost foarte multumit si inca il mai detin, dupa care mi-am luat un iPhone 5.

Sistemul de operare face diferenta si implicit toti banii. Nu exista sa ti se blocheze (3GS-ul s-a mai blocat de foarte putine ori dar isi revenea singur in aproximativ 30 de secunde), pe cand la celelalte, spre exemplu Samsung S3, scoti bateria si de 4-5 ori pe zi daca il utilizezi. (am prieteni care au fost sinceri cu mine)

In ceea ce priveste procesorul, camera, ramii si restul, va asigur ca per total performantele sunt aceleasi, iPhone are procesorul mai slab spre exemplu dar exceleaza pe alta parte si in acest fel se compenseaza.

Nu vreau sa va influentez sa alegeti iPhone, nu am de ce sa fac acest lucru, ci pur si simplu mi-am spus parerea personala despre aceste telefoane.

remorca Sunday, March 9, 2014 at 1:20:00 PM GMT+2

HTC chiar isi merita primul loc, a intrecut cele 2 mari firme prin design si performante. noul HTC va fi si mai bun si cred ca va intrece din nou iPhone sau Samsung

Iustin Monday, March 10, 2014 at 5:15:00 PM GMT+2

HTC-urile sunt destul de rentabile privind raportul calitate/pret.

Daniel Monday, March 10, 2014 at 5:41:00 PM GMT+2

Si cei de la Allview propun niste telefoane interesante tinand cont de raportul calitate-pret.

Matei Tuesday, March 11, 2014 at 12:56:00 PM GMT+2

Cei de la Samsung sunt cei mai buni la ora actuala. Intre un S sau un Iphone as opta intotdeauna pentru prima varianta.

Horia Tuesday, March 11, 2014 at 1:21:00 PM GMT+2

HTC One mi se pare un telefon foarte reusit. Si cei de la Allview vin cu niste modele interesante.

pantofi dama Saturday, March 15, 2014 at 3:55:00 PM GMT+2

Dilema mea acum e intre NOTE 3 si Galaxy S5. Chiar daca lumea spune ca acele features sunt nefolositoare pe mine totusi ma atrag :D Ramane sa merg intr-un showroom sa ma joc si cu un HTC One, poate le ia locul celor 2 :)

Jean Sunday, March 23, 2014 at 9:21:00 PM GMT+2

Eu optez pentru Galaxy S5

Fane Sunday, March 23, 2014 at 9:22:00 PM GMT+2

Eu am un HTC One si sunt foarte multumit de el

Sergiu Wednesday, March 26, 2014 at 1:36:00 AM GMT+2

Eu personal merg cu cei de la Samsung.Fiecare din cele 3 telefoane au avantaje si dezavantaje, dar eu cred ca overall Samsung e peste toate.

Andrw Saturday, March 29, 2014 at 11:42:00 AM GMT+2

LG G Flex mi se pare unul dintre cele mai bune telefoane...la functiile pe care le are zic eu intrece cu mult Samsung-ul si iphone-ul

web Wednesday, April 9, 2014 at 5:42:00 PM GMT+3

+ 1 pt. samsung

Anonymous

Cel mai bun telefon in momentul de fata mi se pare LG G pro2. bate samsung s5 :).eu l-am achizitionat acum 2 luni si era foarte greu de gasit.noroc ca am dat de un site xphones4all care i-l avea pe stoc si a 2-a zis l-am avut :D

coolmobile Wednesday, July 23, 2014 at 9:30:00 AM GMT+3

Intr-adevar, HTC One a fost un telefon indragit dar de cand a aparut M8 i-a luat fata cu totul. 2800 lei este totusi un pret cam piperat din punctul meu de vedere.

Dofollow Blog