NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus

Ce înseamnă swing? Schimb de parteneri sau lovitură de box

Ce înseamnă swing? Strict, după definiţia din DEX, avem aşa:
  1. Swing - Lovitură laterală dată la box cu brațul ușor arcuit. 
  2. Swing - Numele unui dans modem, cu ritm și mișcări rapide; melodie după care se execută acest dans. 
  3. Swing - Manieră de executare a muzicii de jazz, caracterizată printr-o mare suplețe, prin sincope, ritm legănat etc.
Traducerea cuvântului swung este a legăna. 

Ce înseamnă swing?

Presupun că nu pentru definiţiile de mai sus ai ajuns tu aici. Swing, sau, mai corect, swinging, este un comportament non-monogam ce constă în practica deschisă a contactelor sexuale cu parteneri din afara cuplului, în scop recreațional sau pentru interacționare socială. Şi pentru ce? 
Unii oameni aleg să îşi pipereze viaţa cu astfel de practici. Condamnabil sau nu, este o practică ce se întâmplă în dormitor şi în cerc restrâns (relativ), iar cei ce practică swingingul nu dau, în general, porumbelul din casă. Unii citează  o creştere a calităţii, cantităţii şi frecvenţei contactelor sexuale în cadrul acestor schimburi de parteneri. Unii se pretează acestor schimburi doar din pură curiozitate sau pentru a-şi condimenta viaţa sexuală convenţională (insatisfacţie a vieţii sexuale proprii). Unii o văd ca pe un liant al relaţiei lor, ce întăreşte legătura dintre ei, iar alţii ca pe o interacţiune socială şi recreaţională. O categorie aparte este al celor ce practică sexul sportiv cu orice preţ şi cei care fără sex sunt morţi.

Cercetările asupra cuplurilor de swing arată că 2 până la 4 % dintre cuplurile americane practică această modalitate de condimentare a vieţii sexuale. Mai departe, 60% spun că swing-ul le-a îmbunătăţit relaţia, faţă de 1,7% care au fost mai puţin fericiţi după un schimb de cupluri. Aproximativ 50% din cei ce au etichetat relaţia lor ca fiind fericită înainte de swing, au menţinut relaţia  la şi mai fericiţi. 90% din cei cu o relaţie nefericită au concluzionat că schimbul de cupluri le-a îmbunătăţit relaţia. La partea de gelozie, 70% nu au avut probleme, faţă de 25% care au avut dificultăţi în a-şi controla gelozia într-un swing. Restul de date şi cifre le găsiţi pe wikipedia.

Există cluburi de swinging ce intermediază întâlnirea de swing dintre cupluri cmpatibile, în speranţa indeplinirii fanteziilor, cum este swing.ro.

O definiţie haioasă ce am găsit-o este: Swing este o metodă de a îţi înşela soţia, iubita, amanta, cu o altă femeie, dar de faţă cu aceasta.
Şi dacă tot m-am documentat, vă mai pot spune că există mai multe feluri de swing:


Soft Swing – toti patru in aceiasi camera va jucati, va sarutati in general cu partenerul cu care ati venit, este mai mult o idee de a savura ceva ce urmeaza sa vina si anume swingul propriuzis candva. Exista posibilitatea ca partenerele voastre sa se schimbe intre ele si sa va faca sex oral dar nu neaparat.


Swing Inchis – Toti in aceiasi locatie dar, la momentul in care incepeti sa faceti ceva cele doua cupluri schimba partenerii si se muta in camere separate, astfel poti spune ca esti mult mai relaxat si ai o relatie mult mai intima cu noul partener, nefiind atent supraveghaeat de partenerul cu care ai venit.


Swing Deschis – Toti patru in aceiasi camera, pat, podea, canapea, etc, incepeti cum va simtiti mai bine intre voi sau faceti schimb de parteneri, toata actiunea pe toata durata va avea loc acolo cu voi de fata.

2 comentatori

Play Monday, March 31, 2014 at 11:59:00 PM GMT+3

Sunt o gramada si in romania care fac swing

cartoonito Tuesday, April 1, 2014 at 12:01:00 AM GMT+3

Nu stiu daca este o ideie buna, poate devi gelos sau poate te indragostesti de partenera de swing