NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Timpul la viitor, A.K.A calendare personalizate

Sperantele si visele ni le facem intotdeauna la timpul viitor, indiferent de ce este in prezent. Fie ca visezi doar la o cafea ori la o excursie, fie ca visezi la clipa intalnirii cu iubita, folosesti timpul viitor.


Balbele incep in momentul in care treci acel timp viitor la timpul prezent. Nu ai cum sa faci trecerea de la ceva nepalpabil la ceva palpabil decat prin folosirea unor calendare personalizate. Adica, sa fim pragmatici, stii ca maine doresti sa rezolvi cutare lucru sau sa te intalnesti cu cutare persoana. In momentul in care treci la fapte, trebuie sa te strecori printre ore si persoane, caci nu esti singur in Univers si, nu-i asa, depinzi de cel putin o persoana, care are si ea calendarul ei, program facut dinainte sau ad-hoc.


La capitolul vacanta simtim cel mai bine nevoia de a folosi un calendar, caci acolo trebuie sa opresti mototarele incinse ale alergarii de supravietuire de zi cu zi si acolo folosesti fiecare gram de intelepciune pentru a impaca capra cu varza. Bine, se intampla sa nu se impace toate sau chiar niciuna, dar de multe ori calci peste ceilalti si rezolvi ce vrei tu sa rezolvi. Ideea este ca atunci folosesti la maxim acel instrument numit calendar.


Daca aceste obiecte, care altfel nu le folosesti, le ti agatate de perete, asezate pe birou sau pitite in portofel si cateodata nici nu observi ca sunt acolo, sunt unele personalizate, iti cade bine. Iar cand te hotarasti sa le faci, cauti oferta calendare personalizate (dealtfel asa ai ajuns si sa citesti acest articol :) ).


Sa nu uitam si de categoria mare, de unde are toata lumea, in general, calendare prin sertare, de firme si branduri. In cazul lor, aceste calendare personalizate sunt mai mult sau mai putin interesante, in functie de creativitatea si timpul de lucru al celor ce se ocupa de publicitate. Spun asta pentru ca am vazut calendare personalizate ale unor familii, dar nu am vazut, spre exemplu, calendare ale unei firme de turism care sa aiba reclama axata pe anumite evenimente organizate chiar de ei sau la al caror buget a contribuit din plin pentru publicitate.


Probabil, insa, ca vom evolua si spre astfel de calendare personalizate. Pana atunci ramanem doar la rezolvarea timpului liber pentru indeplinirea viselor doar cu ajutorul memoriei si a vointei.


 


oferta calendare personalizate



Timpul la viitor, A.K.A calendare personalizate

5 comentatori

DELIA Monday, August 12, 2013 at 4:14:00 PM GMT+3

dragut

Andreea Monday, August 19, 2013 at 12:52:00 PM GMT+3

Frumos articolul !

Val33ntyn.info Wednesday, August 21, 2013 at 8:09:00 PM GMT+3

Dupa cum se pare, am inceput sa citesc blog-ul tau in fiecare zi chiar, si mereu gasesc lucruri noi. Sunt interesat de el, si as dori sa am timp tot timpul sa il citesc. Felicitari !

Razvan Wednesday, August 21, 2013 at 9:54:00 PM GMT+3

Un articol care m-a facut sa fiu din ce in ce mai bun, tot felul de articole profesioniste, care face sa fie din ce in ce mai tare acest blog.

Andreea Tuesday, August 27, 2013 at 7:11:00 PM GMT+3

Frumos articolul !

Dofollow Blog