NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Teo Trandafir, spargatoare de statistici


Prin ceea ce a trecut Teo Trandafir in ultimul timp dovedeste ca este o spargatoare de statistici. A invins o boala nu arata bine nici macar in statistici. Si pentru a contrazice aceste statistici despre mariaj, Teo Trandafir a trecut la oficializarea unei relatii si, bine-nteles, la cautarea unei rochii de mireasa.

Mutli carcotesc despre cine este El, ce face, ca este divortat si multe altele. Dar hai sa o luam logic. A trecut prin multe momente grele in ultimul timp, a schimbat mai multe locuri de munca, si multe alte maruntisuri de care nici noi nu stim. Sa te mariti cu cineva este un pas mare intr-adevar, dar sa va spun ceva: intre unul care nu a fost casatorit niciodata si unul divortat, as zice ca a facut o alegere buna. Cel divortat a dat dovada caracter, de disponibilitate de a aduce la realitate ceea ce asteapta o femeie de la un barbat (da, asta include si inselarea -daca o ceri si faci lucrurile in asa fel incat sa ajunga acolo). Cel ce nu a fost casatorit s-ar putea sa aiba ceva mici mari pasarele, de care te vei impiedica  zi de zi.

Dar sa ne intoarcem la Teo si la rochii de mireasa. Fiind o persoana publica, vor fi multe comentarii si alte rautati. Nu sunt sigur ca ea si fetita stiu ce le asteapta, dar speram sa fie lasate in pace. Ce putem face noi este sa ne abtinem de la a le da motive celor ce traiesc din curiozitatea noastra sa le strice nunta.


10 comentatori

Alina Saturday, March 24, 2012 at 10:32:00 AM GMT+2

Teo este o femeie puternica doa prin firea ei impunatoae , nu era de mirare ca o sa isi revina , ca va dobora cancerul si ca va cauta iar cat mai multe aventuri haioase

popa ionela Saturday, March 24, 2012 at 10:33:00 AM GMT+2

O apreciez pe Teo este o femeie puternica, nu este usor sa treci prin ce a trecut ea...Ii doresc o casnicie fericita si sa tot la fel de puternica tot restul vietii.

Paul Monday, March 26, 2012 at 1:42:00 PM GMT+3

Ai nevoie de multa credinta in Dumneyeu si in tine in primul rand pentru a depasii o boala precum cancerul. Felicitari Teo si multa sanatate.

Laurentiu Tuesday, March 27, 2012 at 7:26:00 PM GMT+3

Teo este una dintre putinele femei din showbiz pe care le admir!

andreyk26 Thursday, March 29, 2012 at 8:14:00 PM GMT+3

Teo este o femeie puternica si optimista,datorita optimismului si dragostei pentru fetita ei a reusit sa invinga boala! Asteptam sa isi revina complet si sa isi rezolve toate problemele si sa apara din nou pe micile noastre ecrane si sa ne mai aduca un zambet pe fata!

alex Thursday, March 29, 2012 at 8:16:00 PM GMT+3

prin optimismul si dorinta ei de viata,Teo,a trecut de toate clipele grele din viata ei si a invins in lupta sa cu boala! o asteptam le tv cu multa nerabdare!

Andreea Friday, March 30, 2012 at 9:34:00 AM GMT+3

Este o luptatoare, dar si o norocoasa. Sa aiba parte de o casnicie fericita, pentru ca merita

Cosmin Friday, March 30, 2012 at 10:33:00 PM GMT+3

Felicitarile mele Teo si lupta in continuare.

Rebeca Friday, April 6, 2012 at 2:25:00 PM GMT+3

Bravo ei, este o super tipa ;)

Sonia Sunday, May 6, 2012 at 2:14:00 PM GMT+3

O admir foarte mult si ma bucur ca in sfarsit e fericita! Ii doresc numai bine!

Dofollow Blog