NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Habeamus ... Guvern sau cum nu faci nimic

Habeamus Guvern
"Habeamus Papam". Culoarea fumului de la Vatican ne spune asta.
In ciuda frigului si a vremii nefavorabile, zilnic se duc cateva mii de oameni in Piata Universitatii, sa vada culoarea fumului. Si nu apare nici un pic de fum.
Diferenta pe care nu o putem face acum este aceea ca, similar propozitiei "Habeamus Papam", stam si asteptam ca cei din spatele usilor inchise sa cada de acord asupra persoanei care va fi premier. Nu are nimeni nici un dubiu ca guvernul Boc este dus, iar presedintele este "detronat". Au facut mult prea mult rau zambind si spunand minciuni.
Oameni buni, cei pe care ii asteptam sa hotarasca nu sunt precum preotii, cu ani buni in spate de credinta si invatatura. Pe ei ii respectam si le acordam incredere ca vor alege cel mai bun Papa posibil. Nu, aici avem oameni simpli, ca tine si ca mine, care gresesc si nu stiu ce fac. Nu trebuie sa ii asteptam sa iasa din spatele usilor inchise. Nu sunt oameni care au castigat increderea noastra. NOI trebuie sa dictam ce vrem. Altfel ne vom trezi ca ei au ales, iar noua nu ne convine. Aici deja nu mai avem situatia in care asteptam fumul care sa ne zica ca s-au facut cartile. Aici trebuie sa cerem noi ce vrem.

Din aceasta cauza ma astept ca aceste proteste sa nu se opreasca pana cand nu va fi un nou Guvern. Dar nu ne va place. Si mai ales voua, celor care ati fost in Piata Universitatii. Parlamentul este singurul care are in componenta oameni alesi de noi, care au primit votul nostru de incredere. Ei sunt cei care ar trebui sa confirme, atentie, sa confirme ceea ce vrem noi. Trebuie sa constientizati faptul ca trebuie sa hotarati ce vreti, in afara de "Jos Guvernul". Ese deja jos, doar ca nu vor sa recunoasca. Mergeti la partidul de care apartineti, la parlamentarul ales si spuneti-i ce vreti. Va fi obligat sa va asculte si, sa speram, va face ce ii cereti.

Nu mai asteptati fumul si culoarea sa, mergeti si cereti concret ceea ce vreti, daca vreti sa auziti propozitia "Habeamus ... Guvern"!

4 comentatori

HaxAdmin Monday, January 23, 2012 at 4:45:00 PM GMT+2

Tot ce ai spus mai sus e adevarat.Numai in Romania se intampla asa ceva...

Mape noi de haxball pe www.hax-top.blogspot.com

Friv Tuesday, January 24, 2012 at 12:09:00 AM GMT+2

man, eu sincer iti spun ca de aia iubesc Romania, pentru romanismele care se petrec...

Andrei Thursday, January 26, 2012 at 11:41:00 AM GMT+2

Silviu Brucan spunea ca trebuie sa treaca 25 de ani de la Revolutie ca sa vedem o diferenta..... Inca mai avem timp.....

Tzutzy Friday, February 3, 2012 at 10:02:00 AM GMT+2

Un exemplu nou de bataia de joc a guvernantilor este trimiterea profesorilor si a cadrelor tessa din scoli, sa faca recensamantul copiilor pentru anul pregatitor si clasa intaia , strazi intregi ,sa bata din poarta in poarta si sa completeze tabele intregi pe gerul acesta. Cred ca mai mult de atat nu se poate.

Dofollow Blog