NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Croitoru' care face schimbul de catifea AKA Guvernul Boc face Poc!

Croitoru` care face schimbul de catifea trebuie sa fie foarte istet si priceput. Sa va explic de ce.
Daca va uitati la un canal de stiri, observati ce se intampla in tara. Nu incape in indoiala ca guvernul Boc a facut POC! Si este inceputul. Schimbul de catifea, cum spun cei de acolo, va fi ceea ce si zice. Schimb. De catifea. Croitorul care croieste schimbul, insa, nu il stim inca.

Sa luam culorile acestui schimb de catifea. Croitorul ce va ansambla noul Guvern, ar fi bine sa foloseasca cat mai mult alb (tehnocratii au mai fost in discutie, iar acum este momentul cel mai potrivit pentru a-i folosi). Croitorul nostru poate folosi mici culori pestrite, un galben (Udrea), un portocaliu, un rosu, un albastru, dar in principiu, culoarea de baza ar fi bine sa fie alb. Bine, este destul de previzibil ca rosul salvator (Arafat), va fi  folosit la Ministerul Sanatatii -daca accepta-, pentru ca de la el a pornit totul, si ar fi prostie curata sa nu faca asta. In rest....

Cele cateva luni care mai sunt pana la alegeri ar putea fi neutre pentru marile partide. Ar pierde foarte multi bani, dar ar asigura o corectura a economiei Romaniei prin intermediul Croitorului si a guvernului tehnocrat,, pentru ca, dupa alegeri, sa aiba de unde folosi "foloase necuvenite"(pfuai, daca fac eu ceva de genul asta este delapidare, cel putin, daca fac ei este "foloase necuvenute").
Da, ne intoarcem la Croitor. Croitorul, prim-ministru, daca foloseste orice fel de catifea, portocalie, rosie sau de care o fi, va pierde. Ei, ce sunt afara la ora aceasta doresc ALB. Nu o spun, dar, acel croitor care sa stie ce face este un tehnocrat. El a fost scolit si a invatat sa faca exact lucrurile de care avem nevoie acum.
Portocaliul de acum s-a tocit, are prea multe pete, nici rosul nu sta prea bine, astfel ca ceea ce se doreste acum, afara, in strada, este liniste si pace, sa faca fiecare ce are de facut, si nu sa se ocupe de potlogarii. Ori, alta rezolvare nu vad in momentul de fata. Trebuie minimalizate pierderile politice, si economia pusa pe niste legi mai sanatoase. Cei de afara nu vor mai accepta inca un 25% reducere din salariu (cea mai mare pata de pe schimbul portocaliu de acum).

Dar sa vedem. Acum se va vedea daca exista cu adevarat vointa politica, si daca cei din spatele marilor oameni politici sunt potriviti pentru posturile lor, daca stiu sa vada realitatea, daca stiu sa ia decizii corecte, sau stiu numai sa scrie frumos si in van.

Si acum, culmea, am gasit si un Croitor tehnocrat. Lucian Croitoru, consilier pe probleme de politica monetara al guvernatorului BNR, este un doctor in economie care a ocupat in guvernele postdecembriste numai posturi de consilier, lucrand in paralel pentru institutii precum FMI. Cunoasteti voi unul mai bun?

4 comentatori

Stefan Sunday, January 15, 2012 at 2:35:00 PM GMT+2

La domeniul de politiaca, in momentul de fata ROMANIA este la pamant, avem o groaza de imbecili care ne conduc, ne conduc spre prapastie. Sper ca totusi in 2-3 ani sa "revenim" sus.

Friv Monday, January 16, 2012 at 10:28:00 PM GMT+2

dear Dzo sa se intample ceva cu toate revoltele acestor oameni deoarece eu nu mai rezist cu ei.. nu aveam prea mare lucru impotriva lor, insa acum efectiv m-a atins si pe mine.

Constantin Tuesday, January 17, 2012 at 11:16:00 AM GMT+2

Sincer, m-am saturat de modul in care "se face politica" in Romania...chiar imi este greata...atat timp cat nu o sa fie vointa politica in tara asta, nu o sa dam deloc inainte...

Telefoane Tuesday, January 17, 2012 at 5:28:00 PM GMT+2

Nicodata nu o sa scapam de politicienii invatati sa fure si sa ne insele.Tara noastra va ajunge si mmai rau in urmatorii ani!

Dofollow Blog