NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Pentru bloggeri din Covasna, si nu numai


Ai blog si locuiesti intr-unul din judetele Olt, Galati, Teleorman, Satu Mare, Buzau, Tulcea, Giurgiu, Ialomita, Harghita, Salaj sau Covasna?
Convinge-ti cititorii sa voteze judetul tau in sondajul Caravana Reducerilor!

Mecanismul campaniei e foarte simplu: Caravana Reducerilor miniPRIX va poposi in weekend-ul 26-27.11.2011 in judetul care va aduna cele mai multe voturi in sondajul de pe prima pagina a magazinului online miniPRIX!
Locuitorii judetului castigator vor avea posibilitatea sa cumpare orice produs de pe miniPRIX, in perioada 26-27.11.2011, cu 20% reducere!
Indiferent de rezultatul final, tu castigi daca postezi pe blogul tau un articol in care iti indemni cititorii sa voteze judetul tau in acest sondaj!
In functie de numarul de vizitatori, poti castiga o reducere importanta pentru cumparaturi din magazinul online miniPRIX:

Daca ai un blog cu peste 500 de vizitatori unici/zi primesti o reducere de 50% pentru comenzi de haine online ieftine  de pe miniPRIX in valoare de minim 100 lei si maxim 300 lei si transport gratuit pentru comanda respectiva.


Daca blogul tau are mai putini vizitatori
 primesti o reducere de 30% pentru cumparaturi online de pe miniPRIX si transport gratuit pentru comanda respectiva.
Important: Articolul tau trebuie sa cuprinda informatia de mai jos si un link spre un produs de pe miniPRIX care ti-a atras atentia. Noi iti recomandam sa inviti la vot in mod special cititorii din judetul tau, insa poti recomanda si cititorilor din celelalte judete participante sa voteze in sondaj.
“Locuiesti intr-unul din judetele Olt, Galati, Teleorman, Satu Mare, Buzau, Tulcea, Giurgiu, Ialomita, Harghita, Salaj sau Covasna? Atunci intra pe www.miniprix.ro si voteaza-ti judetul pentru a beneficia in weekend-ul 26-27.11.2011 de o reducere de 20% pentru orice comanda online pe miniPRIX! Oricine poate vota in acest sondaj! 
Lupta este stransa si toata lumea are sansa sa!
Judetele aflate pe locurile 2 si 3  in sondaj isi asigura locul la Caravana Zapezii!
Voteaza si tu!”
Dupa ce scrii articolul, lasa aici un comentariu cu link spre articolul cu care participi in campanie!
Participa, deoarece ai numai de castigat!

2 comentatori

Spiry Wednesday, November 23, 2011 at 9:03:00 AM GMT+2

ahham, e misto site-ul, am dat o fuga prin magazinul virtual si e chiar tare, insa mai trebuie sa puna mai multe produse..

simona Wednesday, November 30, 2011 at 1:47:00 AM GMT+2

uai, nu mai vreau sa vad miniprix.:(( nu ma pot opri din cumparaturi

Dofollow Blog