NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Trei culori cunosc pe lume...

Sincer, ma pregateam sa scriu un articol in care sa subliniez diferenta dintre ziua de 22 decembrie 1989 si 22 decembrie 2010. Dar probabil voi renunta.De ce?
Ei bine, gestul facut de acel OM de la parlament spune cu mult mai mult care este diferenta, fata de cuvintele goale scrise de mine. Il inteleg, sunt intr-o situatie asemanatoare, si degeaba titreaza ziarele ca a facut gestul pentru 73 de lei (Romania Libera) sau "analiza" deloc la obiect facuta de locuitorul nostru din nori Mircea Badea (@MBadea -fi un pic mai obiectiv). Chiar daca ar fi asa, acea suma poate face diferenta, atunci cand este vorba de tratamente. Altfel, exista o limita pana la care un om poate rezista. Iar cand acea limita este aproape, iar cei de sus (nu, nu Dumnezeu, ci cei ce se cred in pozitia asta -parlamentarii) ne spun ca nu conteaza deloc munca noastra, sau onestitatea si cinstea, ci smecheria si "descurcarea" sunt cele ce conteaza, nu ne putem astepta la altceva. In vremea lui Ceausescu (Da, exista o astfel de pagina) munca avea valoare, era respectata. Astazi iti rade in nas si ultimul prost cand ii spui ca ai facut ceva pentru ca sa fie facut.
Multi au schimbat cele trei culori, altii nu. Sunt decizii care tin de independenta fiecaruia. Dar aici, cand intervine statul si te forteaza sa faci ceva, ca sa poti trai, pardon, supravietui, este ceva putred. Si, da, ceea ce adunam acum, vom plati tot noi in anii urmatori, dar cu dobanda. Deci va fi si mai bine!
Scarba si greata care ma incearca scriind aceste randuri ma forteaza sa inchei aici. Poate va mai exista continuare, daca imi trece aceasta senzatie de lehamite...

FunGadgets.ro

0 comentatori

Dofollow Blog