NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Razboiul de Miercuri

De ce un razboi? Pai sa vedem cine va merge miercuri la greva organizata in Bucuresti.
In primul rand, o forta de mentinere a ordinii publice care a avut probleme atat de imagine, cat si structurale. Daca cu 2 zile inainte de greva politistiilor, au facut urat pentru un gard de protectie mutat cu cativa metrii mai incolo, la greva politistilor nu au facut nimic, lasandu-i pe acestia sa se plimbe pe unde au vrut. Privind din punct de vedere militar, ei vor fi obligati sa sanctioneze si cea mai mica tendinta de dezordine, si sunt sigur ca vor avea girul celor de sus pentru aceasta.
De partea cealalta, o masa de oameni, sunt sigur ca nici jumatate din ceea ce se anunta. As spune undeva pe la 35.000. Daca liderii de sindicat nu vor reusi sa ii filtreze, si vor merge toti cei care vor, atunci sindicatele pornesc cu jumatate de cauza pierduta. In marea aceea de oameni, liderii de sindicat nu vor putea face nimic. Orice maruntis de pe margine nu va face decat altceva decat sa intarate si mai mult niste oameni foarte nemultumiti de ceea ce se intampla. Si nu e vorba de culori politice, este vorba de faptul ca au fost incalcate cele mai elementare legi, fie ele si nescriise, in care orice om care munceste, vrea sa fie platit normal. Criza si lipsa de bani se aude numai cand vine vorba de ceea ce trebuie sa dea guvernul. Investitii si alte cuvinte nu raman decat un sinonim al furtului pentru oamenii de rand. Ei nu stiu si nici nu vor sa inteleaga ce este aceea investitie strategica, prin care ar avea mai tarziu de castigat, ci doar ca acei bani sunt de fapt ai lui, si ca nu merg pe painea zilnica ci in buzunarele "cuiva", oricat ar fi el de "strategic".
Uitandu-va la aceste imprejurari, nu cred ca nici voi nu puteti vedea ceea ce se va intampla. 2-3 mici incidente vor fi indeajuns pentru a porni un adevarat razboi. Si nu va putea fi oprit cu una, cu doua. Si nu stiu daca va fi un singur lider de sindicat care va putea opri acest tavalug. Ei l-au pornit, dar nu il mai au, de pe acum, sub control.

Ce va urma este deja istorie. In cazul in care va fi oprit totul, vor fi tot felul de acuzatii de lovitura de stat si altele, cu raniti la mijloc. Iar in cazul in care nu va putea fi oprit...
Ei, bine, atunci vom invata ce inseamna o tara in care s-a pierdut controlul, o tara in care luptele politice se vor transforma in lupte de strada. Si, este ceea ce asteapta altii mai mari de la noi. Este motivul de a produce alti bani in buzunarele lor. Cu pretul saraciei noastre.

Degeaba as spune sa incercati sa opriti totul azi, pentru ca si daca a-ti vrea, nu a-ti putea. Este un joc mult prea mare si deja pe sfarsite, in care noi suntem doar pionii. Si cei ce vor muncii pentru a reporni totul.

Sper sa gresesc. Sper foarte tare sa gresesc. Pentru ca daca nu....

Play Online Poker
Play Online Poker

0 comentatori

Dofollow Blog