NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Viper S la Barcelona 2014!

Allview Viper S
Viper S, subiectul articolului de astăzi. Şi nu la întâmplare. Nu demult (pe 25 februarie) a fost lansat oficial un smartphone ce se doreşte a fi reprezentantul gamei DualSim al telefoanelor Allview şi nu oriunde, ci în cadrul celui mai important eveniment european dedicat tehnologiei mobile, Mobile World Congress Barcelona 2014!
Deşi se va găsi prin magazinele de la noi abia în luna aprilie, Viper S este vârful de gamă al DualSim-urilor fabricate la Braşov. Device-ul se remarcă printr-un performant procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core tactat la 1,4 GHz, display IPS HD OGS de 5’’, două camere foto Omnivision de 13, respectiv 5MP şi rulează sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.
„Suntem bucuroşi să fim prezenţi pentru al treilea an consecutiv la cel mai important târg de IT&C din Europa. Cu o săptamână în urmă am dus gama de Single SIM la un alt nivel, prin lansarea smartphone-ului X1 Soul Xtreme. Astăzi este rândul gamei Dual SIM să primească un vârf de lance, un smartphone performant, compatibil cu tehnologii de ultimă oră şi adaptat necesităţilor de zi cu zi ale consumatorului modern.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.
Puternicul procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core de 1,4 GHz, susţinut de memoria RAM de 2GB şi de soluţia grafică AdrenoTM de 450 MHz oferă utilizatorilor o experienţă excelentă de browsing şi multi tasking. Memoria flash de 16 GB este extensibilă până la 48 GB prin card MicroSD.
Camera principală de 13 MP cu Autofocus oferă o serie de funcţii precum înregistrare video full HD, red-eye reduction, eraser, fotografiere HDR, time lapse, smile detection şi V-gesture. În partea frontală a device-ului se află o a doua cameră foto, de 5 MP, care facilitează realizarea de autoportrete şi convorbirile video.
Amplificatorul audio Yamaha, sistemul DTS, difuzoarele stereo şi cele două microfoane cu funcţie de atenuare zgomot garantează o înaltă fidelitate sonoră.
Bun! Aici mă opresc cu prezentarea datelor oficiale pentru a întreba pe acei sceptici care i-am auzit şi citit pe diverse pagini şi chiar în comentariile articolelor scrise de mine dacă mai au ceva de comentat la alegerea făcută chiar şi de mine.
Încetul cu încetul, Allview a reuşit să cucerească atât piaţa din România a terminalelor smartphone (iată azi ei s-au prezentat cu Viper S, un Smartphone ce e poate lua la concurenţă cu nume sonore din gama aceasta) cât şi cea externă. Smartphone-urile lor sunt din ce în ce mai performante, dispun de ultimele generaţii de procesoare, şi, cea ce ăl face şi mai atractiv, preţurile lor sunt adaptate situaţiei financiare postcriza din întreaga Europă.
Spun acest lucru pentru că preţul de vânzare al acestui smartphone, Viper S, este de .... 1299 de lei! Alte pledoarii despre performanţele sale nu ţin, le găsiţi pe pagina oficială a producătorului Alview, la poziţia ... Viper S V1.

1 comentatori

cristi Friday, March 7, 2014 at 4:12:00 PM GMT+2

Parerea mea este un telefon excelent.

Dofollow Blog