NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Flash-mov de Ziua Internaţională a Luptei Împotriva Epilepsiei

Flash-movFlash-mov de Ziua Internaţională a Luptei Împotriva Epilepsiei


NU este un titlu greşit. Este un flashmob sub culoarea mov al Asociaţiei pentru Dravet şi alte Epilepsii Rare, în colaborare cu Wilmark Rizzo Hernandez şi instructorii de dans de la Wilmark Dance Academy. Ei au dorit să dea acest nume, flash-mov,  culoarea mov fiind aleasă să reprezinte cauza bolnavilor de epilepsie pentru că este cea a lavandei – plantă asociată cu singurătatea şi izolarea.


Flash-mov  ”Purple Salsa” este organizat pentru al doilea an consecutiv, cu prilejul Zilei Internaţionale a Luptei Împotriva Epilepsiei.


Facem acest eveniment pentru că pacienţii cu epilepsie din România au nevoie de mai multă susţinere şi de o mai bună cunoaştere a problemelor cu care se confruntă. În plus, copiii noştri suferă de forme rare de epilepsie, iar în acest fel le putem arăta că nu sunt singuri“, a declarat Adela Chirică, preşedintele Asociaţiei pentru Dravet şi alte Epilepsii Rare.


La flash-mov-ul organizat pentru a marca această zi, participanţii vor împărţi baloane mov şi pliante cu informaţii despre măsurile de intervenţie în caz de crize epileptice.


La nivel mondial, epilepsia – caracterizată prin convulsii repetate – afectează peste 50 de milioane de persoane, un om din o sută suferind de această boală.


Artkor Dance sustine si participa pe 26 Martie la Ziua Internationala a Epilepsiei. Mov este culoarea internationala a epilepsiei. Asociatia Dravet Romania si Asociatia Romana de Dans organizeaza un “Flash-Mov” masiv impreuna cu scolile de salsa din Bucuresti. Daca si tu dansezi Salsa te asteptam pe 26 martie la orele 18:00 in Plaza Romania la un flash-mob mov, pentru a ne arata sprijinul fata de cei care lupta cu aceasta boala. Vom dansa salsa, vom purta mov, vom da drumul la baloane, vom sarbatori VIATA si eroii nostri! Be Purple and Dance Salsa!


ArtKore Dance by Willmark


 


Fă-ţi un pic de timp liber şi mergi azi, 26 martie 2014, la Plazza Romania la acest flash-mov.



Flash-mov de Ziua Internaţională a Luptei Împotriva Epilepsiei

1 comentatori

Petre Monday, March 31, 2014 at 11:56:00 PM GMT+3

Am aflat prea tarziu pentru ca mergeam si eu la manifestare

Dofollow Blog