NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Cartuse imprimante si Toner xerox

Dragii mei cititori, de data aceasta am decis sa scriu un articol. De fapt, un alt articol care vizeaza de data asta cartusele de imprimanta si tonerele. Ceea ce vreau sa va spun este ca o firma pe nume Cartuseria.ro va pune la dispozitie o oferta completa de cartuse reincarcabile pentru imprimante. In primul rand, aceste cartuse pentru imprimante se pot reincarca de nenumarate ori. Acestia au in stoc cartuse reincarcabile pentru orice imprimante sau multifunctionale, cu patru, cinci, sase, opt sau noua cartuse de culori diferite. Cu ajutorul acestor cartuse reincarcabile pentru imprimante poti incepe sa faci economie inca din primul moment de folosire a acestora. In al doilea rand, fiecare set de cartuse pentru imprimante contine in pachet instructiuni de utilizare. In privinta unui toner original pentru, spre exemplu, Xerox Phaser 6128MFP garanteaza listarea paginilor la standardele producatorului Xerox. Trebuie sa va spun ca acest toner original Xerox pentru Xerox Phaser 6128MFP se livreaza totdeauna sigilat in ambalajul producatorului. Exact cum ati citit si voi, se livreaza sigilat mereu. Asadar, totul tine de increderea lor, seriozitatea voastra si profesionalismul acestor firme. Va recomand cartuse imprimante cartuseria.ro si toner xerox cartuseria.ro
Read More

Coltare si mobilier pe gusturile voastre

Cand iti alegi mobile de bucatarie te intrebi daca sa  aiba cant simplu sau cant abs? Daca mobila de bucatarie va fi din mdf, nu este nevoie de cant. Dar daca mobila de bucatarie va contine pal, recomandarea este sa aiba canturile abs (tot din cauza umezelii din bucatarie) dar si pentru designul exterior.
Mobila de bucatarie merita tehnologie de varf! Nu doar ca un moft, ci pentru faptul ca usile si sertarele vor fi actionate foarte mult: inchidere – deschidere.
Culorile joaca un rol important. Rosu, galben si portocaliu sunt culori calde, energizante, iar albastru, verde si violet sunt culori reci, ce creeaza o atmosfera linistita. Cand se aleg nuantele pentru mobilierul si peretii bucatariei, trebuie sa se tina cont si daca se potrivesc cu electrocasnicele avute.

Va recomand sa cumparati coltare bucatarie si mobilier dormitor.
Read More

Eu nu te vreau - poezia de duminica

Eu nu te vreau ...


Eu nu te vreau


de Corina Nica


 


Eu nu te vreau dar obsesiv

Te-as tot chema si alunga

Si-n sarutari te-as imbraca

Si vreau sa uit dar nu e chip.


Tu nu-mi esti drag dar mi-ai furat

Un strop de suflet intr-o zi

Si-n joaca noastra de copii

Intreaga soarta mi-ai schimbat


Te-as cauta dar mandra sunt

Si nu te chem si nu te vreau

Si n-am sa cred in tine iar

Si vorbele n-am sa-ti ascult.


Te du pe calea nepasarii

Si uita-ma sa ma dezleg

Eliberarea s-o aleg

Si pacea simpla a uitarii.


Mi-ai luat surasul si iubirea

Ai luat cu tine linistea

Si din ce-a fost frumos candva

Vom sterge chiar si amintirea…



Eu nu te vreau - poezia de duminica
Read More

Copiii și natura

Copiii pot învaţa să protejeze mediul înconjurător de la o vârstă fragedă, cu ajutorul părinţilor, învaţătorilor sau chiar educatorilor. Mediul înconjurător este spațiul din care oamenii își iau resursele pentru a trăi, iar un copil educat să fie prietenos cu natura va ști să aprecieze resursele și să le valorifice la adevăratul potențial. Unele dintre principalele norme pe care un copil trebuie să le cunoască sunt acelea de a nu arunca gunoaie decât la coşul de gunoi, de a uda florile, de a proteja viețuitoarele, de a nu călca iarba sau de a nu rupe crenguţele din copaci. Părinţii joacă un rol important în definirea caracterului ecologic al copiilor prin diverse activităţi cum ar fi îngrijirea grădinii, udarea gazonului sau curaţenia de primavară. În cadrul şcolilor se pot face multiple concursuri de educaţie ecologică în care cei mici pot participa la evenimente precum adunarea deşeurilor sau plantarea copacilor învăţând astfel să fie grijulii cu mediul înconjurător. Excursiile sunt foarte importante şi pot avea un efect benefic asupra copiilor deoarece numeni nu inţelege natura mai bine decât ei. Pașii mici pe care îi fac acum îi vor determina să iubească natura și să schimbe păstreze mediul în care trăiesc, scopul va fi acela de a trăi în armonie cu natura. Va recomand carucioare bebelusi si carucioare copii 3 in 1!
Read More

Recomandare: Reparatii de placa video si laptop

Astazi vreau sa graiesc cate ceva despre o anumita firma care are domeniu de lucru in IT. Mai exact, in calculatoare. Ei repara, fac si desfac orice tip de calculator. Un lucru care se strica destul de usor poate fi placa de baza. Bine, depinde si de norocul fiecaruia. Dar multi apeleaza la reparatii placi de baza destul de des. Sau cel putin o persoana pe zi in tara, tot face asta. Pentru inceput vreau sa va spun ca este bine sa apelati la o firma de incredere. Eu vreau sa va spun ca o firma cu o experienta de peste 30 de ani a echipei in domeniul electronicii reprezinta baza pentru serviciile IT pe care le livram la cele mai inalte standarde de calitate. Acestia cu siguranta pot fi solicitati si pentru o reparare placa video. Acestia asigura service si reparatii pentru placi de baza si placi video pana la inlocuirea integratelor pe placa. Se asigura de asemenea, service post-garantie pentru orice tip si model de placa de baza, placa video sau sursa. Aceatsa firma este si o firma la care apeleaza producatori precum: Asus, Gigabyte, AsRock, MSI, Intel, Evga, ECS, Biostar, Sapphire, Gainward, Sparkle, Powercolor, Palit Daytona, Leadtek, HIS, Forsa. De obicei, un cost uzual pentru reparatiile placilor de baza este de 60 RON cu TVA inclus. Va recomand reparatii placa video!
Read More

Curățenia de toamnă în grădină

După recoltarea plantelor urmează o etapă importantă în activitatea unui grădinar, acesta trebuie să curețe solul grădinii pentru a menține sănătatea și frumuseșea pământului și pentru sezonul următor. Un prim pas este acela de a debarasa solul de plantele bolnave.

Mă refer aici și la plantele de care te-ai atașat, la care ai contribuit tot anul cu tratamente pentru a le însănătoși. Este clar randamentul lor nu se va schimba, iar boala lor se poate răspândi și la celelalte plante din grădină. Elimină elementele bolnave și aplică un insecticid care va reface pământul pentru viitoarele plante. După ce ai identificat plantele bolnave și le-ai eliminat, îndepărtează rădăcinile legumelor. Includ aici și legumele care care se pot dezvolta și anul următor, este recomandat să le replantezi pentru a elimina riscul dăunătorilor sau al înghețului.

 Pasul următor este strângerea frunzelor, o poți face cu ajutorul unei greble sau mături de grădină. Le vei aduna într-un sac de plastic și mai apoi le vei duce la gunoi. Dacă ai îndeplinit și acest pas, nu mai trebuie decât să aduni fructele căzute, dacă nu ai animale care să le mănânce și acestea vor ajunge tot la gunoi.
Recomand generator de curent si motocoasa omac
Read More

Tabletele si smartphone-urile ieftine

Nouă fiţă în materie de telefoane sunt după cum bine ştii... smartphone-urile.
Toată lumea e într-o alergătură continuă, după ce? După orice, asta dacă mă întrebi pe mine.
Se aleargă la service, se aleargă acasă, se mănâncă pe fugă şi tot aşa... din câte ştiu eu oamenii normali aleargă în parcuri sau în Săli de fitness.
Ei bine cu toată această alergătură nu mai ai timp să le faci tu pe toate, aşa că scoţi smartphone-ul din buzunar şi îl suni pe Gigel să treacă pe la SuperMarket să cumpere lapte, că tu nu mai ai timp să te duci să îl cumperi. După mine smartphone-urile astea, sunt o fiţă.
De parcă dacă îl suni pe Gigel de pe un telefon obişnuit el nu înţelege că trebuie să cumpere lapte de la Supermarketul din colţ, dar în fine asta este ăla discuţie.
Dar dacă tu eşti un împătimit al tehnologiei şi îţi doreşti cele mai inteligente telefoane, cu ultimele aplicaţii şi aşa mai departe, poţi accesa cu încredere site-ul celor de la Evomag şi cu siguranţă vei găsi cele mai bune oferte.
Recomand reduceri tablete si smartphone ieftin
Read More

Cum sa nu ai somn

De multe ori, somnul noastru poate fi influentat de un regim alimentar adecvat sau inadecvat. Sunt anumite alimente care daca sunt consumate inainte de a dormi pot fi benefice pentru a avea un somn linistit pe timpul noptii.
 • Laptele. Acesta contine o substanta numita triptofan, care stimuleaza somnul. Un pahar de lapte inainte de a dormi va va da un somn mai linistit.
 • Ouale. Contin triptofan si proteine care ajuta la un somn linistit.
 • Semintele de nuci. Bogate de asemena in triptofan si proteine, ele va vor reda linistea de care aveti nevoie pe timpul noptii.
 • Untul. Poate fi servit intins pe biscuiti din cereale integrale.
 • Carnea de curcan. Este usor de digerat si va va oferi un somn linistitor.
 Nu recomandam a se consuma ininte de somn alimente grele si picante, cafeina, alcool tigari sau lichide. Alte sfaturi pentru un somn linistit ar fi sa mergeti la somn cam la aceeasi ora in fiecare seara, sa nu dormiti dupa-amiaza, sa va creeati o atmosfera potrivita pentru odihna sau sa faceti exercitii fizice inainte de culcare.
Recomand tigari de la tigaraelectronica-nr1.ro si tigari ego
Read More

Mobila de bucatarie de calitate

Astazi, vreau sa va spun cate ceva despre mobila de bucatarie. In principiu, aceasta firma are o mobila de bucatarie bucatarie cu design modern, inclusa in programul modular ce ofera flexibilitate in ceea ce reprezinta si ceea ce inseamna alegerea culorilor si a corpurilor. De asemenea, pentru cei care nu stiu cum sa-si aleaga mobile dupa dimensiunile camerei va pot da anumite sfaturi. Daca intri pe pagina lor poti sa folosesti programul modular WIND. Asta inseamna ca este un program care te ajuta sa-ti creeazi propria ta bucatarie! Iata cum: Primul pas consta sa-ti stabilesti dimensiunile pentru mobila de bucatarie; Al doilea pas consta in a alege modelele de corpurisi accesoriile in functie de preferinte, marime si utilitate; Bine-nteles si de gust. Al treilea pas ar fi reprezentat de aranjearea unor module asa cum crezi ca se potrivesc cel mai bine in bucătaria ta. Si daca nu sti nici acum atunci poti intra tot la ei pe site si gasesti o groaza de exemple. Pentru ceea ce reprezinta un dulap cu un blatul alb de un numar stabilit de tine de cm de deasupra, spre exemplu, a unei masti de chiuveta trebuie sa stiti ca pretul nu este inclus in pret, ci este optional. Categoric, pretul difera si de marimea lucrarii. In concluzie, va recomand mobila bucatarie Elvila si dulapuri Elvila.
Read More

Despre animale si nu numai

Cu muscaturile de sarpe nu e de glumit. Ele pot fi cele mai periculoase si uneori chiar mortale. Pentru fiecare persoana este foarte important de stiut ce trebuie sa faca la daca a fost muscata de sarpe sau daca se afla prin preajma atunci cand cineva a fost muscat de un sarpe. Vom prezenta in cele ce urmeaza cateva sfaturi legate de intalnirea cu astfel de reptile.
• In primul rand sunati cat de repede se poate la 112. Nu lasati niciodata sa sunati abia dupa aparitia durerii. In acest timp tesuturile se pot deteriora permanent.
• Este iportant cand ati fost muscat sa nu va ridicati si sa tineti muscatura sub nivelul inimii.
• Rana poate si trebuie sa fie spalata cu apa calda si sapun.
• Indepartati hainele care va strang corpul sau bijuteriile pentru a nu risca moartea tesuturilor datorita umflaturilor.
• Aveti mare grija ca victima sa nu intre in soc si acordati-i primul ajutor.
• Nu taiati din rana si nu sugeti sangele. Nu uitati sa incercati sa preveniti astfel de evenimente neplacute purtand in zonele in care stiti ca sunt serpi, pantaloni si ghete lungi. De asemenea este indicat sa evitati tufisurile inalte si faceti zgomot si vibratii cand mergeti.
 Recomand zgarzi de la pentruanimale.ro si hrana uscata caini de la pentruanimale.ro.
Read More

Ie, ooo, Spre mare - Inna versuri, video

Inna - Spre mare

Ie, ooo, ce vrea sa fie Eh, Eh, Oh, oh, oh. Mda si Inna poate imi traduce si O viata fara tine e doar cuvinte. Dar sa nu fiu rau.












Spre mare – Inna versuri


Iubirea ta ce ma tine

In orice vara langa tine, Eh, eh

In drumul nostru spre mare

Unde-i soare si iubire, Eh, eh

Oh, oh, oh, oh, oh

Pentru noi

Oh, oh, oh, oh, oh

Amandoi

Vezi ca sunt la scara, te-am sunat sa vii cu noi.

Trenul e in gara si ne-asteapta pe-amandoi.

Avem bilete, clasa intai la personal.

Si trenu’ asta-i mai rapid ca interregional

Emotii, fluturi in stomac cu nerabdare.

Astept s-adorm pe tine acum, sa ma trezesc la mare.

Sa zambesc, sa traiesc, sa fugim iar impreuna.

Ca doi copii indragostiti de valuri si de luna.

Sub soarele apus, in ochii tai ma pierd si zaresc iubire.

Oare ce mai poate fii spus? Doar vreau, Sa fie,

Iubirea ta ce ma tine

In orice vara langa tine, Eh, eh

In drumul nostrum spre mare

Unde-i soare si iubire, Eh, eh

Oh, oh, oh, oh, oh

Pentru noi

Oh, oh, oh, oh, oh

Amandoi

Hei, cred ca am ajuns.

Uite, uite, Constanta!

Yes, mai avem putin!

Constineeestiii!

Si chiar de n-am gasit cazare, plaja-i pentru noi.

O sa dormin in Vama, lin de? s-apoi,

Vedem apusul impreuna, din cortul nostrum gol

Si pesea rusii-n aer cum se aduna-n stol.

Cu telefonu-n mana si cu banii de cazare.

Zambim, ma iei in brate si apoi m-arunci in mare.

Iubim si

Zambim si

Fugim iar

Impreuna.

Ca doi copii indragostiti de valuri si de luna.

Iubirea ta ce ma tine

In orice vara langa tine, Eh, eh

In drumul nostru spre mare

Unde-i soare si iubire, Eh, eh

Oh, oh, oh, oh, oh

Pentru noi

Oh, oh, oh, oh, oh

Amandoi

Sub soarele apus, in ochii tai ma pierd si zaresc iubire.

Oare ce mai poate fii spus? O viata fara tine e doar cuvinte

Sub soarele apus, ma simt de parca zbor cu tine.

Oare ce mai poate fii spus? Doar vreau, sa fie,

Iubirea ta ce ma tine

In orice vara langa tine, Eh, eh

In drumul nostru spre mare

Unde-i soare si iubire, Eh, eh

Oh, oh, oh, oh

Pentru noi

Oh, oh, oh, oh

Amandoi


Ie, ooo, Spre mare - Inna versuri, video
Read More

Dragului meu -Poezia de duminica

Dragului meuDragului meu


Corina Nica

Numai tu, dragul meu, stii sa vii-n zori cu flori

Si sa-mi dai c-un suras ai iubirii fiori.

Mi-esti aproape mereu, si la bine si greu.

Cand eram doi copii eu stiam c-ai sa vii

Insa cat de frumos ai venit tu pe jos

Pentr-un singur sarut drum lung ai strabatut.

Astazi nici in povesti asa dor nu gasesti

Te iubesc ca atunci, chiar de azi avem prunci.

Am privit in tablou chipul meu, chipul tau

Langa mine dormeai si in vis suradeai.

Esti mai tanar ca ieri, mai frumos si mai bun

Si-ti repet: te iubesc si mai tare acum.

Toata grija ce-mi porti si increderea ta

Sunt atat de adanc scrise-n inima mea,

Fara tine nu vreau nici o clipa sa stau

Si te caut mereu. Te iubesc, sotul meu


Dragului meu -Poezia de duminica
Read More

Volkswagen Touran – masina ideala pentru famiila ta

Daca iti doresti o masina de familie, o masina care sa te duca in siguranta la destinatie, este momentul sa-ti achizitionezi un Volkswagen Touran. Aceasta pare a fi o masina ideala atunci cand familia ta are mai multi membri.
Cu o capacitate cilindrica de 1595 cmc si 102 cai putere, acest model poate ajunge la 100 km/h in 12.9 secunde. Capacitatea maxima a rezervorului este de de 60l, carburantul  folosit este benzina si viteza maxima pe care o poate atinge este de 175 km/h. Cutia de viteze este manuala cu 5 trepte, are tractiune pe fata, 5 usi, lungimea de 439 cm si latimea de 165 Volkswagen-ul Touran este masina ideala pentru calatorii, deoarece este incapatoare si iti poti lua la tine tot ce iti doresti.

Bucura-te de fericirea copilului tau atunci cand se poate bucura de o masina incapatoare, bucura-te de fericirea sotiei tale atunci cand isi poate lua cu ea in calatorii tot ce isi doreste si bucura-te de confortul si siguranta oferite de aceasta minunata masina.
Recomand carlig logan pret si carlige remorcare auto
Read More

Aveti prieteni sau prietene care in curand isi fac ziua?

Atunci nu cred ca ar trebui sa mai ezitati si efectiv ar trebui sa le faceti cadou o pereche de Cercei argint cu pietre. Sau daca aveti impresia ca este un cadou mult prea ieftin pentru persoana respectiva, atunci cred ca ati putea sa faceti un efort financiar si sa apelati la cadoul numit Seturi argint. V-am recomandat o pereche de cercei din argint cu pietre pentru ca unei dame, indifferent de situatie i-ar sta bine, i-ar sta super ok in orice situatie. O pereche de cercei poate schimba mereu look-ul unei femei. De asemenea, cred cu tarie ca ar scoate din anonimat pe oricine, dar absolut pe orice fata o pereche de cercei care mai sunt pe deasupra si cu pietre. Si acum intervine o mica problema. Spun asta pentru ca poate mai aveti si voi prieteni sau prietene care sunt pretentioasa, putin fitoase si mai prefer din cand in cand cadouri mai scumpe, mai extravagante. Am o solutie si pentru asta: seturile de argint sunt facute pentru toata lumea, mai ales pentru cei scumpi, pentru cei extravaganti. Asa ca nu aveti de ce sa mai pierdeti vremea si aruncati cat de repede puteti pe site-ul lor. Va recomand cercei argint cu pietre si seturi argint de pe RegalGold.
Read More

Contractul de inchiriere si importanta lui.

Desi pare destul de simplu inchirierea unei locuinte, se poate ajunge cu usurinta la situatii
neplacute in cazul in care chiriasul omite sa clarifice anumite aspecte cu propietarul. Daca esti
interesat de o locuinta, discuta cat mai sincer cu propietarul. Cat timp acesta stie de la inceput
asteptarile unui potential chirias, discutiile si negocierile se vor purta mai usor. De asemena,
este bine sa pregatesti o lista cu intrebari pentru el, astfel incat sa pleci cu cat mai multe
informatii, ce poate atunci nu iti vin in minte. In plus, chiar daca pare putin deplasat, trebuie sa te
asiguri ca stai de vorba cu adevaratul propietar, sau cu o persoana care are la mana o
imputernicire, pentru a evita orice fel de surprize.
De multe ori, atat propietarii cat si chiriasii, au tendinta sa renunte la un contract de inchiriere,
insa importanta unui astfel de document este un aspect asupra caruia specialistii insista.
Propietarii au tot interesul sa isi protejeze locuinta din punct de vedere legal, iar chiriasii pot sta
linistiti cu privire la anumite pretentii ale lui, nu pot fi obligati sa cotizeze la anuminte reparatii, cat
si la eliberarea apartamentul in cateva zile.
Recomand apartments for rent baneasa goldenkey si apartments for rent pipera goldenkey
Read More

Ținuta domnilor pentru o întâlnire romantică

Dacă doamnele atunci când merg la o întâlnire romantică petrec ceva timp probând haine și gândind tot felul de combinții de culori, de accesorii și de pantofi, domnii sunt ceva mai reticenți la aceste aspecte. Așa că dacă doamnele ridică ștafeta, atunci și domnii trebuie să se conformeze și să facă tot posibilul pentru a face o impresie potrivită la o astfel de întâlnire.
            O doamnă are mai multe aspecte de luat în considerare, cu ce să se îmbrace, ce pantofi să poarte, cum să arate părul, machiajul, oja sau accesoriile. Domnii au mai puține dileme,  ei trebuie să facă combinațiile potrivite și să adopte un stil la limita dintre busness și casual.
            Sacoul este un element important, acesta nu trebuie să fie unul foarte conservator. Cămașa trebuie să fie o alegere bine gândită, pentru a se conforma situației modelul trebuie să fie unul elegant și nu foarte formal.
            Cea mai dificilă alegere în combinarea diferitelor articole vestimentare poate fi cravata. Pentru a fi potrivită ținutei aceasta trebuie să nu fie foarte asemănătoare cu cămașa. Un model de cămașă cu dungi nu trebuie combinat cu o cravată de același model, ci cu o cravată într-o singură culoare. În cazul în cre cravata are două culori, culoarea principală trebuie asortată cu sacoul, iar cea secundară cămășii.


Read More

Escalada si offroad

Fiind pasionat atat escalada, dar si de offroad, anul acesta sunt intr-o dilema foarte mare intrucat nu stiu daca sa merg la escalada sau la offroad. Desi cand am fost la escalada Bucuresti a fost foarte distractive si antrenant, tot mai mult mi-a placut offroad Dobrogea. Daca ar fi sa aleg, cu siguranta as allege offroad-ul. Treaba urata este insa ca pentru a merge la offroad, trebuie sa ma deplasez pana in Dobrogea, in timp ce pentru escalada nu trebuie sa ma deplasez mai mult, fiindca sunt cluburi de escalada si in Bucuresti.

Asa ca sunt intr-o continua dilema, daca sa ma duc la offroad in Dobrogea sau la escalada in Bucuresti. Pana saptamana viitoare trebuie ma hotarasc si sa ma mobilizez, intrucat peste doua saptamani trebuie sa-mi anunt prietenii unde m-am hotarat sa mergem, ca sa se pregateasca si ei. Cred ca, desi trebuie sa ma deplasez pana in dobrogea, am sa aleg offroad-ul, intrucat mi-ar prinde o excursie acum. Sper sa fie si prietenii mei de acord si, in caz ca nu le convine, am sa aleg escalada in Bucuresti.
Recomand escalada in bucuresti pret si offroad dobrogea smartexperiente. 
Read More

Magazine pentru bebelusi online

Daca sunteti parinti si aveti copii mici atunci cred ca acest articol o sa va vina ca pe o manusa. Spun asta pentru ca am convingerea ca odata citit acest articol nu o sa mai vad la televizor atatea intamplari ciudate cu diversi copii care ba  au murit sau care ba au murit de cald. Trebuie sa aveti grija ca hainele pe care i le dati sa fie masura potrivita.
 Daca acestea sunt prea mici, hainele il vor deranja mai mult ca sigur pe copil, iar daca sunt prea mari, exista risc de asfixiere la nou­nascuti sau de impiedicare la bebelusii mai mari. Impiedicare la cei mari pentru ca ei sunt cei care merg de-a busilea.

Si, in plus, trebuie sa verificati daca eticheta hainelor care sa fie atat primite, cat si a celor cumparate din magazin, corespunde cu marimea copilului vostru. Si ai grija sa le alegi pe cele din materiale naturale. Daca nu stiati, aflati acum ca bumbacul tine iarna de cald si vara de racoare. Ca acesta absoarbe transpiratia si rezista foarte bine la spalari repetate. 
Read More

De ce nu-mi spune că ...

De ce nu-mi spune ....De ce nu-mi spune că … ține la mine? De ce nu-mi spune că … mă doreşte? De ce nu-mi spune că  …. mă iubeşte? Întrebări fără răspuns, motiv principal de îngrijorare şi de melancolie. În cel mai rău caz, motiv de depresie. Dar …

De ce nu-mi spune …


Dacă vrei o listă de motive, nu vei găsi. Dar dă-mi voie să te întreb: de ce nu îi spui? Crezi că tu trebuie să taci și să aștepți până face el pasul acela? Sau că numai el este îndreptățit să spună primul? Să punem degetul pe rană! Crezi că vei fi catalogată drept curvă dacă îi spui ceea ce simți? Nu? Atunci nu ai curajul să spui ceea ce te roade? Aha, deci nu ești destul de hotărâtă ce vrei. Dar ai pretenția ca altul să știe ceea ce tu nu știi. Frumos. În tot jocul acesta al comunicării și al compatibilității (căci despre asta discutăm aici), vina o are exact persoana care nu este vinovată.

Să fiu sincer, nu îmi plac fetele care nu știu să spună ce vor. Fie că îți e foame, sete, sau tocmai ai chef de plimbare, nu te voi ajuta să le faci, dacă nu deschizi gura să-mi zici ce ai vrea. Și ca orice om normal, voi face excepție doar atunci când același lucru îl doresc și eu. în rest … Cu “așa de nu știu cum” vei sta mult și bine, și nu numai lângă mine. Dacă este să nu îmi placă ceva la o fată, este faptul de a nu comunica deschis, ci prin jocul de-a ghicește ce vreau eu.

De ce nu-mi spune că îi plac?


Pentru că simpatia și plăcerea se simt, nu se spun decât la lumina lumânării, pentru a adăuga, subliniez, a adăuga volum momentelor de romantism. În rest, este un gest inutil, în general, menit să te împaci tu cu tine însuți, să crezi ceea ce nu vrei să crezi singură. Îți place de el, vorbiți și este evident acest lucru. Dar aștepți să îți spună el că îi ești simpatică. Nu mai fi ipocrită, jocul sublim făcut până atunci este stricat de momentul tău de așteptare. Nu toate lucrurile trebuie spuse pe nume, dar se poate face dacă tu dorești acest lucru. Dar asta înseamnă că tu trebuie să spui lucrurilor pe nume, pentru că vrei să le dai un nume!

Mai este cazul în care nu îi placi. Este doar jocul hormonilor, jocul vânătorului și al vânatului. Jucăria sexuală ce şi-o doreşte pentru la noapte. Deși în acest caz s-ar putea să auzi că îi placi. Pentru că asta îl ajută să te  destabilizeze și să devii vânatul lui. Și uite așa, colectionezi numai relații neserioase, ce îți vor lăsa multe sechele și care te vor face să spui că bărbații sunt neserioși.

De ce nu-mi spune că mă iubește?


Sunt sigur că dacă ai ajuns la stadiul în care apare întrebarea aceasta, nu numai că te iubește, dar o și face să simți acest lucru. Doar că … în preocuparea ta de a răspunde la întrebarea: “De ce nu-mi spune că mă iubește?”, nu ai timp să observi acele gesturi. Încercarea ta de a scoate cu forța (să fim realiști, în general este doar un joc de voință, gen “Eu vreau să aud acum că mă iubești”) se lovește, în mod absolut natural, în încăpățânarea lui. Ții minte cum te forța mama să o pupi când mergeai la școală sau în diverse momente, ce-ți păreau nepotrivite pentru un astfel de gest? Ei, bine, acele momente sunt cele pe care le scoți atunci când forțezi lucrurile, deci nu vei obține un rezultat, ci odar o amăgire. Nesiguranța ta nu este și nesiguranța lui. El poate să te iubească, dar tu să-ți creezi un complex de convingere că nu te iubește, să te desparți chiar, și să fie complet vina ta. O astfel de încăpățânare de a auzi un nume standard acelui sentiment te poate face să pierzi totul.

Și, da, ce te reține să spui tu că îl iubești? Să strigi îm gura mare, în fața tuturor, nu face decât să arate cât de nesigură ești pe tine și pe iubirea ce i-o porți. Și iar, problema este la tine în ogradă.

De ce nu-mi spune ce vrea?


Eh, aici deja vorbim despre altceva. De cele mai multe ori el îți spune ce vrea, dar nu vrei să accepți sau să auzi. Dacă vrea ceva ce ție nu îți place, îți va sugera acest lucru, iar tu vei reacționa pe măsura … scorpiei din tine. Scuze dacă sună dur, dar asta este adevărul. Dacă într-adevăr știi ce este iubirea, îi vei satisface acel capriciu care, de cele mai multe ori nu te implică pe tine personal. Un meci, o bere cu prietenii ori chiar o plimbare singuratică pe marginea pădurii. Toate sunt normale și au o logică bine definită. Meciul trebuie savurat, fără întreruperi gen pâine, gunoi, covor sau discuția ta cu vecina X sau prietena Y. Berea cu acel prieten care ție nu îți place nu înseamnă lipsă de iubire, ci doar devotament în fața ambilor, de aceea vrea să nu mergeți împreună la bere. Iar plimbarea pe marginea pădurii … liniștea ce nu ești în stare să i-o oferi!

De ce nu-mi spune că … Pentru că ori nu ești tu îndeajuns de hotărâtă ce vrei de la tine și el, ori ești prea pretențioasă și te ascunzi de propriile eșecuri. Dacă trebuie să mergi la toaletă sau la prietena X, ești destul de hotărâtă, dar când trebuie să te confesezi, nu. Și tot el este vinovat? Hai să fim serioși!


De ce nu-mi spune că ...
Read More

Fraiero, TV 16:9 face fundul bombat, nu moda

fundul bombat

Sursa: monden-non-stop.blogspot.ro


Fraiero, TV 16:9 face fundul bombat, nu moda! Da, noua generatie de TV au acel 16:9, sau wide, care lăţeşte lucrurile pentru … ei ştiu, că mie sincer nu îmi place. Oricum, privind la un astfel de TV, te obişnuieşti cu formele care le vezi. Dar de acolo şi până la discuţia avută cu Alessia …


Fraiero, TV 16:9 face fundul bombat, nu moda!


Da, o discuţie simplă cu cineva, pe numele ei de chat, Alessia, m-a făcut să mă gândesc cât de plină este lumea de fraiere. Această fătucă s- a chinuit câteva luni bune să îşi crească un fund bombat, iar la întrebarea mea cam care ar fi motivaţia, am primit un răspuns … bombă: “Este la modă”. Degeaba am încercat să îi explic cum este situaţia cu TV 16:9 şi tot restul, ea a ţinut-o într-una cu moda. Într-adevăr, a recunoscut că nu poate explica de ce în orice videoclip de pe Youtube nu la fel se vede, dar ea, sărmana, a crescut un fund bombat, pentru a fi trendy.


Bun, doar că … într-una dintre discuţiile cu un prieten îi spuneam că mă surprinde acel fund bombat al fetelor ce tinde să fie o modă aparte. Dar acum am impresia că este doar o etichetă de  fraieră ce şi-o pune orice fată care face dinadins acest “bombeu”! Nu vreau sa fiu rău, a fost iarna şi lipsa de mişcare duce la astfel de lucruri, dar de acolo la a face cu voinţă aşa ceva este cale lungă. Şi, da, te etichetează drept fraieră, dacă mai şi explici cu lux de amănunte cum ai reuşit tu în 6 luni să îţi creşti acel fund bombat.


Fundul bombat, motiv de exercitii speciale?


O simplă căutare pe net îţi dezvăluie faptul că există chiar şi articole scrise de … fitness, ce te învaţă cum să ai fundul bombat! Nu este lucru rău, căci mişcarea este sănătoasă, dar, să mă ierte cel de sus, să îţi modelezi fundul bombat pentru că aşa ai văzut la TV că este la modă … Ah, am uitat să vă spun. Nu a reuşit să îmi dea exemple concrete de vedete după care ar vrea să se modeleze. Probabil nu a găsit ceva satisfăcător, nu ştiu. Cum spuneam, mă bucur că fac exerciţii pentru aşa ceva, căci altfel ar fi vai şi amar de corpul respectiv. Să creşti un astfel de fund este uşor, să îl menţii în formă este greu.


Şi daţi-mi voie să închei cu propoziţia: Fraiero, TV 16:9 face fundul bombat, nu moda!



Fraiero, TV 16:9 face fundul bombat, nu moda
Read More

Connect-R - Da-te-n dragostea mea Video versuri


Connect-R - Da-te-n dragostea mea





Si cum nimic nu merge fara scandal ... iata:
Scandalul monstru dintre cei doi a pornit de la o piesa pe care Connect-R a anuntat-o ca fiind urmatorul lui hit. Matteo a iesit la rampa declarand a piesa ii apartine, iar cel pe care il credea prieten i-a furat-o.
"Il felicit pentru curajul nebun pe care il are. Si il felicit pentru curajul pe care va trebui sa il aiba in momentul in care va canta aceasta piesa si in care va filma videoclipul. Undeva aici (nr. in inima) o sa ii ruleze imaginea mea si ideea ca a furat de la un prieten", declara Matteo in urma cu cateva saptamani la CANCAN TV (Acasa TV). Connect-R a fost acuzat de furt de prietenul lui, dupa ce ar fi inregistrat o piesa care ii apartinea fara acordul lui

In replica, Connect-R a declarat ca Matteo a i-a dat acordul sa o inregistreze si scandalul s-a incins, cei doi punand capat unei prietenii de 14 ani.

Acum, lucrurile au luat o turnura neasteptata. Desi a declarat ca nu vrea sa mai auda de Connect-R, Matto a acceptat sa se aseze la masa negocierilor cu el.Desi l-a acuzat de furt, Matteo a acceptat o reconciliere cu Connect-R

"Am mers impreuna cu John Puzzle, compozitorul, la o intalnire cu Connect-R. Lucrurile au decurs pasnic si am ajuns la concluzia ca totul s-a intamplat din lipsa de comunicare. Am picat de acord ca el sa renunte la piesa si sa o fac eu mai departe, asa cum ar fi trebuit de la bun inceput. S-a pus problema ca el sa foloseasca un titlu similar, "Mai da-te-n dragostea mea” (n.r. piesa pe care Matteo l-a acuzat pe Connect-R ca i-a furat-o se numeste "Mai da-te-n inima mea”), dar cred ca va renunta la idee, caci lansarea ei va fi legata imediat de scandal”, ne-a declarat Matteo.Connect-R a acceptat sa renunte la piesa care a starnit scandalul

Asadar, in ciuda tuturor actiunilor si acuzatiilor de furt, cei doi au reusit sa ingroape securea razboiului si sa-si salveze prietenia de 14 ani.
Sursa: stiri.rol.ro
Read More
Dofollow Blog