NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Implanturile mamare, liposuctia si un sumar de urina

Ai recoltat si dus la analize un sumar de urina. Sumarul de urina scoate la lumina multe dintre problemele de santate: infectii , bacterii si mai ales functionalitatea rinichilor. Daca ai leucocite, hematii sau glucoza, nitriti si proteina in urina trebuie sa mergi la medic sa stii despre ce este vorba dar te poti lamuri cat de cat si singur.

Leucocitele ( globulele albe ) in urina inseamna ca ai o infectie in urina. Infectie adica cistita sau o simpla infectie urinara bacteriana care se trateaza cu antibiotic dar doar cu prescriptie medicala. Hematiile adica globulele rosii NU trebuie sa apara in urina unui om clinic sanatos. Daca apar mergi la control amanuntit la nefrolog pentru ca semnaleza o insuficienta renala, cancer la vezica urinara sau infectii urinare complexe care au atacat rinichii.
Proteinele in urina sunt obisnuite dar daca au depasit valorile obisnuite trebuie investigat pentru ca atrage atentia asupra unei afectiuni nefrologice grave.Nitritii in urina apare cand exista o infectie urinara la nivelul tractului urinar. Glucoza NU trebuie sa apara in urina daca apare inseamna ca ai un diabet zaharat de tip II ceea ce nu este bine.
Daca ai bacterii in urina fa o antibiograma asa se afla ce bacterie este pentru a se prescrie tratamentul corect.Bolile renale se trateaza doar la medic dupa ce au fost efectuate analizele nu dupa ureche!

Recomand  implanturi mamare Dr. Florin Juravle si liposuctie pret Dr. Florin Juravle.

0 comentatori

Dofollow Blog