NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Cauciuri noi ieftine de la Romanvelope

Trebuie sa acordati atentia cuvenita anvelopelor, caci in definitiv de calitatea lor si de proprietatile pe care le au depinde in foarte mare parte siguranta dumneavoastra. Daca va ganditi putin mai serios la acest subiect, veti constata ca de fapt anvelopele sunt cele care va asigura aderenta la suprafata de rulare si ele sunt cele care mijlocesc contactul dintre masina si drumul pe care aceasta merge.

Din acest motiv trebuie sa fiti atenti atunci cand alegeti anvelopele pe care le veti folosi. Anvelopele necorespunzatoare, degradate sau prea uzate va pot pune in pericol viata, caci nu vor reactiona corespunzator la conditiile de drum, iar franarea va deveni dificila. Pentru a fi siguri ca viata dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic nu este pusa in pericol trebuie sa va verificati periodic anvelopelor.

In afara de inspectia vizuala superficiala, care trebuie sa aiba loc inainte de a pleca in orice cursa cu masina, acestea trebuiesc sa fie mai atent verificate macar o data pe luna, si nu numai din punct de vedere vizual, ci si in ceea ce priveste presiunea din pneuri. Numai asa veti fi in siguranta si puteti sesiza in timp util eventualele urme de uzura sau alte probleme care pot aparea.

0 comentatori

Dofollow Blog