NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Zorile la eclipsă

ZorileStore Black Friday 2012
După o zi de vineri deosebită (Vinerea Neagră), iată că apar şi zorile zilei de sâmbătă. Dar pentru că tu ai fost ocupat ieri şi eşti frustrat pentru că ai impresia că ai scăpat multe oferte bune de preţuri reduse, mă gândesc să îţi luminez un pic sfârşitul acesta de săptămână şi să îţi dau de ştire că încă mai poţi completa gareroba.
Pentru că ... zorile sunt încă la eclipsă. Eclipsă de preţuri. Şi vorbesc despre ZorileStore.
În cazul în care nu ştii cine este ZorileStore.ro, îţi voi spune acum. Este  un magazin online ce comercializează articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii, câştigător la Gala Premiilor e-Commerce 2012 la secţiunea cel mai bun start-up,care, după Black Friday 2012 (adică ieri) menţine  preţurile şi în data de 24 şi chiar şi în data de 25 noiembrie la reducere cu până la 60%, promiţând chiar şi o reducere de minim 20% la articolele din colecţia toamnă-iarnă 2012. Tentant, nu?
Hai să îţi dau şi câteva branduri comercializate de ei: Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Prince, Police si multe altele. Şi voi veni cu câteva exemple concrete. La ora la care scriu acest articol, pot cumpăra geaca PUMA pentru barbati ZENIT COACH JACKET la preţul de 199, 90 lei, faţă de preţul de 429,90 lei. Alt exemplu: Pantofi sport PUMA pentru barbati DRIVING POWER LO TPU, la preţ de 219,90 lei, faţă de 379,90 lei. Nici fetele nu sunt uitate, spre exemplu cizmele PUMA pentru femei BRIGANTINE WTR sunt la preţul de 389,90 lei, faţă de 669,90 lei.
Aş putea continua cu aceste exemple, pentru că sunt extrem de multe oferte tentante, dar nu vreau să te obosesc. Şi, să fiu sincer, îmi voi face timp chiar acum să cumpăr şi eu câteva lucruri.
Scuze, dar e mai bine pentru amandoi ...

Read More

Un copil pe trecerea de pietoni, dilema şoferului

Un copil pe trecerea de pietoni nu prezintă interes. Este doar o mogâldeaţă greu de observat, chiar dacă este la jumătatea trecerii de pietoni. Avantajul este că, fiind mic, are viteză mică şi frâne bune. Aşa că tu, prost mare, cu maşină bengoasă, nu ai de ce să te opreşti, ce, probabil că îţi zgârie doar bara.
Lăsând gluma deoparte, constat că nu mai există respect nici pentru copii, oricât de mici sau de mari ar fi (bine, sunt de acord că sunt printre cei mari ţi măgari care îţi fac "glume"). În dimineaţa aceasta răcoroasă, am stat şi am observat 3 intersecţii, un sens giratoriu şi o intrare spre poarta şcolii. Rezultatul? Câţiva copilaşi, îngheţaţi (sunt doar câteva grade), care au avut de aşteptat, atât pe bordură, cât şi la mijlocul drumului. Am numărat nu mai puţin de 5 cretini (nu pot să îi numesc altfel, scuze) care se grăbeau la cafea şi puteau foarte bine să rămână fără carnet de conducere (pe vecie, din parte mea). Tehnic, poate să fie as în chestionare auto şi să faca punctaj maxim pe chestionarele drpciv, să fie lăudat de instructori pentru că e bun. Practic, diferenţa se face atunci pe loc, când trebuie să fii om şi să gândeşti un pic. Iar dacă acest articol te jigneşte, fă un test şi vezi cât eşti de bun.
Tradusă rapid, dilema acelor şoferi ar suna cam aşa: "Mi se răceşte cafeaua sau acest copil puradel? (Nu e al meu, aşa că toţi ceilalţi sunt puradei - şi e mai uşor, că nu trebuie să mă gândesc câţi de "i" sunt în cuvântul "copii")".
Concluzie: Un copil valorează mai puţin de 3 lei, în viziunea unora.
Read More

Thanksgiving, Black Friday si ... viata noastra de zi cu zi

Dacă Thanksgiving nu a prins in România, este pentru că suntem nerecunoscători, în general, să mai şi sărbătorim aşa ceva, pare de neconceput. În schimb a prins goana după lucruri ieftine. "Blec Fraidei", dacă vreţi varianta în limba română. Black Friday vine într-adevăr cu multe reduceri, dar parcă se mai şi exagerează. Oricum, ca să vă delectaţi un pic cu preţurile, vă dau câteva magazine la care să căutaţi reduceri de Black Friday.

Clickshop.ro
TinaR - VIP
3 Suisses - VIP
Flanco.ro - Premium
StarShinerS
Sevensins
Nemira
Bebebliss.ro
Elefant.ro - Premium
Libris.ro
Produse evoMAG.ro
Bijuterii-Inox.ro



Read More

Fire de praf - poezia de duminica

Fire de praf - poezia de duminica

Fire de praf


de Corina Nica
Ce multe o să mai uităm
Și câte drumuri vom străbate
Până la țărmurile toate
Pe care toți le căutăm.

Și ce de lacrimi ne-or uni
Sau dezbina din dor sau ură

Și ce de gânduri ne durură
În încercarea de-a trăi.

Și dintre miile de valuri
Ce infinit ne agitară
Și ne ținură treji pe-afară
Nici unul nu ne-a dus la maluri.

Sunt multe cruci în cimitire
Ce-așteaptă reci să ne primească.
Și-n ele e mărirea noastră
Când vom rămâne amintire.

Așa că nu mai fiți nevrednici
Și nu vă semețiți degeaba
Căci noi și voi suntem doar prada
Pentru că nu suntem puternici.

Suntem doar fire dintr-un praf
Ce s-a lăsat ușor prin lume
Avem cumva ceva a spune
Ce ne va fi doar epitaf.



In memoriam Ovidiu Pacea.
Read More

Off road Trophy Covasna - 16 -18 noiembrie 2012

Off road Trophy Covasna
Iată că anul acesta concursul offroad Trophy Covasna va avea loc în zona localităţii Zagon, datorită unor restricţii de intrare în pădure.

Off road Trophy Covasna 16-18.11.2012

Sâmbătă se va da starul, în centrul comunei Zagon, la cea de-a VIII-a ediţie a concursului de offroad Trophy Covasna, cu proba de  Trophy, ce însumează aproximativ 25 de km, cu obstacole diversificate şi grad de dificultate mediu, specific probelor. 
Duminică, pe un platou amenajat în Păpăuţi, va avea loc proba de Trial.

Printre parteneri şi sponsori, precum primăria Zagon şi Direcţia pentru Sport şi Tineret Covasna, am remarcat şi Land Rover LRI International, precum şi alte firme locale.

Ah, da, vă puteţi înscrie şi la clasele ATV şi Moto.

Aşadar, pentru doritori, taxa de înscriere pentru 3 zile este: 375 lei / persoană, include: taxa de concurs, cazare şi masă, taxa de înscriere pentru 2 zile este: 275 lei / persoană, include: taxa de concurs, cazare şi masa, taxa de înscriere fara cazare este: 225 lei / persoană, include: taxa de concurs, masa 2 zile. Taxa pentru proba de Trial este: 50 lei, iar pentru însoţitori: taxa pentru 3 zile este: 250 lei / zi, include cazare şi masa, taxa pentru 2 zile este: 200 lei / zi, include cazare şi masă. Înscrieri şi alte informaţii la persoanele de contact:
Simon Arpad tel: 0740-944841
Sasu Agustin tel: 0766-488101
Bartos Attila tel: 0755-011143

În concluzie, anul acesta avem concursul de offroad Trphz Covasna la ... Zagon şi Păpăuţi.
Read More

Dulcețuri de fiori - Poezia de duminică

Dulceţuri de fiori

Dulceţuri de fiori


de Corina Nica


Îmi torni iubirea-n cupa plină
De flori de vis şi de licori
Amestecate cu lumină
Și cu dulceţuri de fiori.

Uimirile-mi alini c-un zâmbet
Şi te sărut de mii de ori.
Şi-ţi dăruiesc şi vers şi cântec
Şi ale inimii comori.
Read More

Pârtia de schi Covasna -1400 de metri lungime

Pârtia de schi Covasna -1400 de metri lungime

Amănunte în articolul de mai sus.

Pentru cei curioşi, sunt montate 4 camere web pe pârtia de schi Covasna, ce le puteţi urmări mai jos.











Sursa: http://primariacovasna.ro


Partia de schi Covasna

Partia de schi Covasna

Partia de schi Covasna

Partia de schi Covasna

Partia de schi Covasna

Read More

Tehnica îngrijirii bolnavului - Mozes Carol, cumpără sau downloadează cartea

tehnica ingrijirii bolnavului - mozes carol
Una dintre manualele de bază ale celor ce urmează o şcoală tehnică sanitară, sub orice formă ar fi ea (colegiu sanitar, şcoală postliceală sanitară, etc.) este
Tehnica îngrijirii bolnavului, de Carol Mozes, care a ajuns la a VII-a ediţie, scopul reeditării acestei lucrări fiind perfecţionarea cadrelor medicale cu elementele de bază ale profesiunii lor, contribuind astfel la îmbunătăţirea calităţii actului medical. Studiul tehnicii ingrijirii bolnavului trebuie să constituie preocuparea permanentă a asistentelor medicale. Dezvoltarea şi tehnicizarea continuă a ştiinţelor şi aparaturii medicale impun cadrelor medii de toate specialităţile aprofundarea permanentă a calificării lor profesionale.


Tehnica ingrijirii bolnavului
Pentru cei ce doresc să aibă propriul lor manual de
Tehnica îngrijirii bolnavului, aceasta se poate achiziţiona online, sau puteti apela la varianta ediţiilor mai vechi,  ce le puteţi găsi în anticariate. Iată, aveţi aici Tehnica îngrijirii bolnavului, ediţia din 1976, la un anticariat online.

Mai aveţi şi optiunea de a citi online manualul Tehnica îngrijirii bolnavului - Carol Mozes, pe Scrobd. Se poate şi descărca, însă aveţi nevoie de cont premium (plătit) pentru a putea descărca. Am pus şi aici manualul de Tehnica îngrijirii bolnavului, pentru a nu căuta prin alte părţi, puteţi răsfoi pagină cu pagină chiar aici:

tehnica ingrijirii bolnavului
Read More

Teatrul vieţii - Poezia de duminica 21

de Corina Nica
















Suntem numai mărunte pierdute fărâme
Pe scenele vieţilor noastre uitaţi.
Uneori, timpu-ncearcă timid să ne adune
În buchete de inimi, să ne aplaudaţi.


Suntem noi, trişti actori, avem zâmbetu-n geantă
Trecătoare ni-i faima, jucăm fericiţi
Piesa proprie, iată, trasată de soartă
Iar când cade cortina, ne stingem, cuminţi.
Read More
Dofollow Blog