NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Edimax şi iPhone - vezi şi ce alţii nu vor să vezi

Edimax IP7100 - vezi şi ce altii nu vor sa vezi
Probabil că simplul nume de Edimax nu vă spune nimic deosebit. Probabil ceva aparat şi ... atât. Dar să vă spun mai multe despre un singur Edimax, IC -7100. O cameră IP de 1,3 Mpx cu detecţie de mişcare şi pre-înregistrare şi postînregistrare la un eveniment. Până aici nimic extraordinar. Beneficiind de tehnologia Plug-n-View, poţi conecta camera la serverul cloud Edimax pentru monitorizare.

Pentru mine acest nume este mai mult de atât. Am conectat camera Edimax IC-7100, prin aplicaţia EdiView de pe iPhone. Jucându-mă cu telefonul, mă întreabă prietena dacă e frumos ceea ce văd. Încerc să îi explic serios cum funcţionează toată această tehnologie, îi arăt una dintre camerele din magazin cum supraveghează şi, chiar inainte de a pricepe ea ce şi cum, eu devin precipitat. Un puşti tocmai pusese în buzunarul hainei un deodorant! Era din cartier, îl ştiam, aşa că am sunat repede fetele de la magazin să îl oprească pe M. Am mers şi eu acolo, iar puştiul nu a vrut să recunoască de la bun început ce a făcut. L-am rugat să îmi arate buzunarul interior stâng al hainei. El s-a îngălbenit un pic şi a recunoscut fapta. Mi-a spus că probabil vreausă mergem la Poliţie. Eu i-am explicat calm că nu are rost, ştiu eu pe cineva mai potrivit să dreagă lucrurile. Când a auzit că vreau să vorbesc cu mama lui, s-a îngălbenit de tot şi a început să mă roage să mergem la Poliţie! Lucru ce nu s-a întâmplat, în definitiv, căci o pedeapsă prea blândă ar duce la repetarea faptei. Aşa că s-a ales cu un dosar ... de casă. 

Vedeţi voi, fetele de la magazin îmi spuneau că mai dispar produse, dar atâta timp cât nu îi prindeau, nu aveau ce face. Iar eu rămâneam cu paguba. Însă acest sistem şi-a arătat randamentul chiar înainte de a-i putea explica prietenei mele cum funcţionează. Nu ştiu cum circulă veştile printre puştii din cartier, cert este că am din ce în ce mai puţine lipsuri. De aceea vă spuneam că Edimax nu este doar un simplu nume. Mă gândesc chiar să folosesc microfonul şi ieşirea audio de care dispune Edimax IP-7100, doar că nu am reuşit încă să configurez comunicarea audio între camera Edimax şi iPhone

Iar pentru mine este mai mult decât un nume pentru că mai am o cameră Edimax de generaţíe un pic mai veche, care mă ajută să previn crizele unei boli, prin supraveghere permanentă. Ah, tot camera m-a ajutat să diagnosticăm cazul, medicului ajungându-i 30 de secunde pentru a-şi da seama despre ce este vorba, după ce a vizionat înregistrarea. Mai multe găseşti în articolul "Asta sunt eu".

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2012.

6 comentatori

Flavy Friday, October 26, 2012 at 3:53:00 PM GMT+3

Acum cu un iphone poti sa faci multe lucruri, interesanta aceasta camera Edimax.

Laurentiu Saturday, October 27, 2012 at 10:51:00 PM GMT+3

Faina camera, doar ca n-am iPhone :D

Mario Monday, October 29, 2012 at 1:25:00 PM GMT+2

Edimax ii cunosc de o viata pentru partea de retelistica foarte buna a lor (routere si in mod special swich-uri), dar faptul ca au iesit in piata cu o asemenea camera, nu face decat sa ne bucure.
Acum ramane de vazut daca vor putea tine ritmul.

adrian popa Monday, October 29, 2012 at 10:41:00 PM GMT+2

Interesanta evolutia celor de la Edimax. Am testat si eu camera, dar la iPhone nu m-am gandit. De incercat!

marian Sunday, November 4, 2012 at 10:01:00 PM GMT+2

Edimax este firma de routere, switchuri nicidecum de camere web.

Iulian Parasca Sunday, November 11, 2012 at 6:28:00 PM GMT+2

Cu toate ca nu sunt un mare cunoscator am apreciat intotdeauna produsele celor de la Edimax, totusi referitor la Iphone nu am avut si nici nu imi voi cumpara vreo data, consider ca sunt si alte tel care isi fac treaba cu succes.
Oricum solutia adoptata devine una din ce in ce mai folosita din diferite "motive".

Dofollow Blog