NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

"Alergătură" cu "stil" ... se potrivesc!

Mulţi dintre voi aveţi mai multe locuri de muncă. Şi o grămadă de alergături pe zi. Cafeluţa de dimineaţă, săritura în îmbrăcăminte şi ... pînă seara târziu mergi de jur împrejur. Începi serviciul principal, apoi pauza de masă, apoi cel secundar. Între toate acestea mai ai de mers şi rezolvat diverse mărunţişuri. Ajungi seara obosit, te dezbraci şi ... program de seară.

Una dintre lucrurile de bază, ce se găseşte în tot acest program este ... aspectul. În toate aceste cazuri (mă rog, dacă ai grijă de tine) trebuie să arăţi bine. Şi cum ai putea să o faci când ai locuri variate în care trebuie să apari_ Şi totuşi, când cei ce îţi spun că eşti stilat, se gândesc, automat, la cheltuielile pe care le faci atunci când îţi alegi garderoba.
Doar că ei nu au aceeaşi informaţie ca şi tine. Adică acel mic .pdf pe care îl studiezi şi în care ai încredere, căci Designer|s ştiu ce fac. Practic, împuşti doi iepuri dintr-un foc: eşti mereu stilat, oriunde şi oricând, şi nici nu cheltuieşti averi pe hainele din garderobă. Astfel îţi asiguri "alergarea" de zi cu zi fără a avea durerile de cap ale stilului vestimentar.

Ca să nu mai cauţi cine e şi unde găseşti Designer|s, îţi spun doar că este vorba despre marca proprie a celor de la real,- Hypermarket ce le găseşti in magazinele lor în lungile ore de cumpărături pentru cămară. Ce simplu, nu? Şi dacă nu mă crezi, îţi mai spun că folosesc colecţia Street luxury. Este perfect stilului meu de "alergare"!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2012

5 comentatori

Iulia Wednesday, October 10, 2012 at 8:08:00 PM GMT+3

Imi plac foarte mult piesele vestimentare din real, sunt mult mai rezistente decat cele chinezesti si nu in ultimul rand la un pret accesibil pentru fiecare buzunar. Foarte bine gandit.

Petronela Thursday, October 11, 2012 at 12:21:00 AM GMT+3

Eu am o problema majora, nu consum cafea, insa asta "in actiune" tot mai mult, motiv pentru care nu stiu ce sa mai spun decat ma deranjeaza enorm ca nu pot fi si eu ca alti, inafara de energizante si altele chesti de genul, nu imi poti recomanda te rog?

Cosmin Saturday, October 13, 2012 at 11:05:00 AM GMT+3

Un articol foarte interesant ! Iti multumim din tot sufletul !

Andrei Friday, October 19, 2012 at 11:08:00 PM GMT+3

Am luat si eu ceva din Real..decat chinezarii din alte magazine, mai bine ceva autentic

Alexandru Tuesday, October 23, 2012 at 3:40:00 PM GMT+3

Slabe calitativ produsele..

Dofollow Blog