NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Dezamagirea noului -Brand New Year


Zilele acestea ati tot auzit despre nou, despre fericire, s.a.m.d. Happy brand New Year.
Doar ca este un motiv de amagire, as spune. Pentru ca cei mai multi avem in spate lucruri neterminate, ce nu te lasa sa te orientezi spre acel nou. Degeaba speri sa fie bine, atata timp ca sunt maruntisuri care te trag inapoi si te retin din realizarea a unui ceva cu adevarat nou. Satisfactia intarzie, rabdarea se termina, iar acea inventie a omului numita timp ne spune ca a trecut deja un an. Motiv de bucurie, nu?

Va spuneam ca dependenta este oglindirea unei rani, sufletesti de cele mai multe ori. Astazi, in prima zi a unui nou an, va intreb daca v-ati luat inima in dinti sa va uitati la ce va retine din a fi voi insiva. Sau ati fost prea ocupati cu impachetarea cadourilor si pregatirea mesei de Revelion. Sau poate credeti ca va veti face timp sa reflectati in postul Pastelui, cand iti supui corpul unei torturi voluntare de lipsire de energie. Atunci nu veti gandi clar. Acum sunteti prea ocupati. Iar anul trecut....
Si-atunci continuam ceea ce am inceput, bun sau rau, mergem mai departe, pentru ca, nu este asa, o fi cumva. Niciodata nu a fost altfel.
Cumva. Dar nu cum vreti voi. Si asta ne aduce inapoi la intrebarea: Nu ne amagim noi oare cu acest An nou? Nu mergem cu sarbatoarea asta asa, doar pentru ca cineva, demult, a avut nastrusnica idee de a crea un calendar dupa care sa isi ghideze marile realizari. Dar sa nu uitam ca acel cineva era un om odihnit, poate chiar plictisit de tot de era in jurul lui, si a creat acest lucru pentru a avea termeni limita pentru proprii lui sclavi. Cine nu termina, pierdea. Viata.
Nu mai traim in acele vremuri, dar am pastrat obiceiul. In anumite circumstante, chiar avem nevoie de asa ceva. Dar nu impus de cineva, sau de ticaitul misteriosului timp, ci de noi insine. Da, atunci vei avea un an nou fericit, cand aburii alcoolului se vor indeparta, cand frigul de afara si lumina focului din semineu te vor aduce in starea de contemplare necesara unei analize la rece a propriei tale situatii. Si cum nu vad cand ar fi un astfel de moment prielnic, as spune sa va luati o mica vacanta de iarna la inceputul lunii februarie, mergeti undeva unde va puteti rupe de lume, si refllectati. Va va ajuta sa realizati multe lucruri ce altfel nu au sanse reale de a apare la suprafata.
O sa imi spuneti ca sunt un visator, dar nu sunt. Meritati sa luati o pauza, sa orpiti motoarele tot mai incinse. Un lucru important se poate narui in cateva clipe, daca nu aveti rabdarea si intelepciunea necesara. Oboseala poate sa faca multe ravagii.



O sa va spun acum La Multi Ani si toate cele bune in noul an, dar va las pe voi sa va alegeti inceputul de an.

4 comentatori

George Monday, January 2, 2012 at 1:04:00 AM GMT+2

La multi ani si tie si toate cele bunle

Spiry Tuesday, January 3, 2012 at 8:49:00 AM GMT+2

Sincer sa fiu asa cred si eu ca e mai mare o dezamagire acest nou an..
Dupa mine avem destule motive sa ne dam seama ca nu prea o sa beneficiem de multe bucurii in viitorul apropiat.

Bogdan Tuesday, January 3, 2012 at 11:58:00 AM GMT+2

Nu avem decat sa ne amagim ca in urmatorul an ne va fi mai bine, de asta ne tot amagim ca in urmatorul an vom face tot ce n-am facut anul acesta, ca vom avea si vom putea mai mult.

La multi ani.

buldy Wednesday, January 4, 2012 at 12:29:00 AM GMT+2

in urmatorul an voi face de toate, voi face bani, voi fi sanatos, voi face pe altii fericiti, dar asta doar in anul viitor. :D

Dofollow Blog