NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Copilul după naștere

            În jurul nașterii și a perioadei de după aceasta se formează diferite controverse datorate lipsei de informare a mamelor. Una dintre aceste controverse este legată de spațiul în care trebuie îngrijit copilul imediat după naștere.

            Este cert faptul că bebelușul trebuie să stea lângă mamă imediat după naștere. Acesta este spațiul în care copilul primește cea mai bună îngrijire, mama îi furnizează germenii care îi asigură creșterea iminității. Studiile arată ca mama oferă posibilitatea de adaptare la mediul natural cea mai potrivită, chiar și copii născuți prematur s-au stabilizat mai ușor în momentul în care au fost plasați la pieptul mamei.
            Spațiul medical rămânesc a căpătat acest obicei dăunător de a priva mama de copil în orele de după naștere, nevoia de bază a copilului este însă aceea de a sta lângă mama lui și nicidecum într-un mediu steril îndepărtat de ea. La pieptul mamei copilul se simte în siguranță, este colonizat de germenii care îi întăresc imunitatea, iar mirosul ei întărește legătura puternică dintre mamă și făt.
           Va recomand celule stem si transplant celule stem!

0 comentatori

Dofollow Blog