NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Vrei sa inchiriezi o masina in Bucuresti?

Un articol pentru toti pasionatii care vor sa apeleze la inchirieri auto  Un articol care este strict legat de serviciul de inchirieri masini Rent Expert.

 Vreau sa va spun ca prindeti preturi super ok daca oferta este valabila pentru perioade de inchiriere mai mari de 14 zile. Spre exemplu, aveti parte de un pret super ok la o inchiriere auto Daewoo Matiz care este fara taxa de garantie si fara limita de km. Si ca totul sa fie si mai ok, si oferta sa fie o oferta speciala, inchiriaza Daewoo Matiz cu doar 80 euro. Ei numesc asta o oferta de weekend. Si ii inteleg pentru ca in 80 de euro, pentru o oferta de weekend mi se pare foarte ok. Dar inainte de asta, v-as ruga sa consultati mai intai un specialist in inchirieri de la Rentexpert pentru o oferta personalizata. De alfel, dupa cum bine ati vazut si cei de la Ren a car va sfatuiesc la fel.

 Si daca tot suntem la Matiz, haideti sa va spun ca puteti inchiria un Matiz cu preturi incepand de la 12 euro/zi. In mod categoric, oferta este valabila pentru perioade de inchiriere mai mari de 14 zile. La fel, un lucru pe care trebuie sa-l stiti ar fi ca in pretul de inchiriere sunt incluse: TVA, Km nelimitati, asistenta rutiera 24/24, rovinieta, asigurare RCA, plus dotarile masinii: AC, Radio-CD, Air Bag, dar si transmisiunea manuala.

0 comentatori

Dofollow Blog