NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Companii aeriene low-cost

Biletele de avion low-cost sunt cea mai buna optiune pentru persoanele care au un buget redus, dar vor sa calatoreasca in Europa sau in alte destinatii. Ideea principala pe care se axeaza preturile reduse este aceea ca aeronavele care efectueaza acest tip de zboruri sunt de mai mica dimensiune, ceea ce implica, din start, un cost mai redus al combustibilului.
Pe de alta parte, fiind avioane mai mici si numarul de pasageri este mai mic si, de obicei, locurile intr-o asemenea nava se ocupa foarte rapid. Companiile care practica zboruri low-cost au curse regulate, de obicei dimineata fiind zborul de dus si dupa-amiaza zborul de intors la punctul initial de plecare.

Chiar daca aceste bilete low-cost au si asa preturi reduse, daca cineva isi rezerva si achita din timp biletul de avion, pretul de achizitie va fi chiar si mai redus, ceea ce este in avantajul pasagerilor. In plus, datorita concurentei, caci au aparut mai multe companii aeriene in ultimul timp, pretul biletelor s-a redus simtitor.
Daca doriti o cursa low-cost va recomand bilete avion low cost bileteavion.ro si tarom bilete bileteavion.ro!
Cu toate acestea, ca si companiile de elita, si companiile de zbor low-cost, practica in varful de sezon turistic preturi mai mari decat cele din restul lunilor anului. Astfel, in preajma sarbatorilor sau in plin sezon estival, atunci cand traficul de persoane este si mai mare, pretul biletelor achizitionate cu cateva zile inainte de data plecarii este mult mai ridicat, decat pretul biletelor pentru acelasi interval, achizitionate in avans cu minim sase luni.
Pentru a beneficia de toate avantajele zborului si preturilor reduse oferite de companiile de low-cost este indicat sa va informati din timp si sa va faceti rezervare la acea companie care va ofera cea mai avantajoasa ruta de zbor si ora de plecare.

0 comentatori

Dofollow Blog